2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساعت پیش گوشیم زنگ خورد درست شماره نامزدم فقط رقم وسطش به جای ۲ ...۵ بود من موقع تماس اصلا توجه نکردم فقط جواب دادم

دوستان نامزدم ۳ روزه کربلاس و اونجا انتن نداره زنگ میزنم بدون بوق قطع میشه ۷ روز دیگه از کربلا برمیگرده

امروز زنگ زد من فکر کردم انتن داره یهو چشم خوردبه شماره دیدم وای این شماره نامزدم نیست تفاوت کوچیکی داره بی اختیار قطع کردم ترسیدم

پیامک دادم

شما؟

علی خودتی خط جدیدته؟

چرا به من زنگ زدید الان رد تماس میدید؟

اینو بگم بعد اینکه قطع کردم زنگ زدم دوباره یک بوقق میخورد رد تماس میداد این حجم از شباهت شماره و هماهنگی داره روانیم میکنه

این کیه به من زنگ‌میزنه اخه؟

استاتر شرمنده.

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

میخوام همه بخوابن خودمو بکشم،خسته شدم مشکل خاصی ندارم تو زندگی فقط افسردگی ولم نمیکنه یا حدافل سرمو بکوبم به جایی رگمو بزنم موهامو بکشم داره بهم حس جنون دست میده فقط دلم مرگ میخواد یه خواب عمیق و طولاتی حالم اصلا خوب نیس

کاش میدونستم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میخوام همه بخوابن خودمو بکشم،خسته شدم مشکل خاصی ندارم تو زندگی فقط افسردگی ولم نمیکنه یا حدافل سرمو ...

کاری به هیچی ندارم فقط یک جمله میگم و میرم ...

تو تا اینجاشو تحمل نکردی که ببازی🫂❤️

میخوام همه بخوابن خودمو بکشم،خسته شدم مشکل خاصی ندارم تو زندگی فقط افسردگی ولم نمیکنه یا حدافل سرمو ...

منم مثه خودتم دارم چند روزه به خودکشی فکر میکنم نمیدونم یا قرص میگیرم یا یه روش دیگه امتحان میکنم 

خیلی بی پولم دارم روانی میشم انقد که پیاز و گوجه خوردم دیگه حالم داره از خودم بد میشه دلم یه قرمه سبزی قیمه یا مرغ میخاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟