2777
2789
به حضرت عباس گفتی؟😭

آره قبل تاسوعا بود 

روز تاسوعا رفتم مسجد شب که داشتم برمیگشتم تو دلم گفتم داری دست خالی منو برمیگردونی بخدا قسم تا نشستم تو ماشین پیام اومد بهم که بهوش اومده 

خودش بهم گفت مرگ رو دیدم برزخو دیدم ولی اونی که بهش التماس کردی منو برگردوند

الانم سرطان نای خوب شده تومور سرش داره کوچیک میشه همه دکترا دهنشون باز مونده سرطان خون و کبد هم داره میگن عادی نیست تعجبه انگاری اونا هم داره خوب میشه

آره قبل تاسوعا بود  روز تاسوعا رفتم مسجد شب که داشتم برمیگشتم تو دلم گفتم داری دست خالی منو بر ...

ان شاءالله کامل سلامتیشو به دست بیاره خواهرجون🥺❤️

از کجا فهمید تو دعاش کردی

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ان شاءالله کامل سلامتیشو به دست بیاره خواهرجون🥺❤️ از کجا فهمید تو دعاش کردی

بهش گفته بودن که من دعا کردم و گفته بودن انقدر دوست داره که شفای کاملت رو هم میگیره

فدات شم انشالله سلامت و تندرست باشی🌹❤️

بهش گفته بودن که من دعا کردم و گفته بودن انقدر دوست داره که شفای کاملت رو هم میگیره فدات شم انشالله ...

قربون حضرت عباس برم😭❤️

خواهرجون ان شاءالله که به خوشی و سلامتی پیش هم زندگی کنید

ان شاءالله حالش عالی عالی بشه 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
در خونه حضرت عباسو زدم  عشقم مرده بود گواهی فوتش امضا شده بود اما بهوش اومد بهم گفت در خونه ک ...

یا الله، یا حضرت عباس ع 🥲پناه بر خدای بزرگ ... 

خدا رو شکر 

التماس دعا 

کاش همه شیرینی معجزه و اجابت و بچشیم ...🫠🌱

قربون حضرت عباس برم😭❤️ خواهرجون ان شاءالله که به خوشی و سلامتی پیش هم زندگی کنید ان شاءالله حالش ...

مرسی از دعای قشنگت انشالله شما هم خوش و تندرست و سلامت باشی و حاجت روا بشین

مرسی از دعای قشنگت انشالله شما هم خوش و تندرست و سلامت باشی و حاجت روا بشین

قربونت برم ممنون

در خونه حضرت عباسو زدم  عشقم مرده بود گواهی فوتش امضا شده بود اما بهوش اومد بهم گفت در خونه ک ...

وایییے بدنم یجوری شد ، انشالله برای هم بمونید 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزم معطن باش عشقت برات میمونه انشالله میرید سر زندگیتوون  دعای اقا جان عباس پشت سرتونو  قربونش برم خیلی عشقه  منم خیلی بدادم رسیدددد خیلیی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم معطن باش عشقت برات میمونه انشالله میرید سر زندگیتوون  دعای اقا جان عباس پشت سرتونو   ...

الهی خدا از دهنت بشنوه عزیزم آرزوی منم همینه که خوب بشه و بریم سر زندگیمون انشالله که آقا ابوالفضل هوای هممون رو داشته باشه

الهی خدا از دهنت بشنوه عزیزم آرزوی منم همینه که خوب بشه و بریم سر زندگیمون انشالله که آقا ابوالفضل ه ...

الهی امین