2777
2789

حالا من که کلا بلاگر هارو نمی‌شناسم. ولی قابل توجه اونایی که میگن پس چرا بلاگر ها که زندگی شون پخش اینستا ست چشم نمیخورن. 

والا بلا هر چی تو زندگی تون میشه رو تو اینستاگرام نزارید.

دودش تو چشم خودتون می‌ره.

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه دیگ با فوت دخترش ک شوخی نمیکنه

انقد اینا به فکر پولن که

بچه وسیله پول در اوردنشونه

دو روز دیگع که اسمش همه جا پیچید کلی فالور گرفت میاد با اشک و آه لوازم ارایش تبلیغ میکنه شعار انگیزشی میذاره😂

انقد اینا به فکر پولن که بچه وسیله پول در اوردنشونه دو روز دیگع که اسمش همه جا پیچید کلی فالور گرف ...

خب قطعا این کارو میکنه چون زندگی جریان داره

ولی میگم نمیاد الکی بگه دخترم مرده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دو سه مورد این حرکتو انجام دادن

مثلا کیا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مثلا کیا

من نمیدونم دقیق اسماشونو

چون دنبالشون نمیکنم بعد در اومدن گندش پخش شده فیلمشون تو اینترنت

مثلا گفته بچم مرده بعدا با بچش جلو در مدرسه بچش دیدنش

یا گفته شوهرم مرده بعد اون تاریخ تو کافه با شوهرش دیدنش چه ختمی هم گرفته بود چه گریه هایی میکرد واسه شوهره

روده راست تو شکم اینا نیست

من نمیدونم دقیق اسماشونو چون دنبالشون نمیکنم بعد در اومدن گندش پخش شده فیلمشون تو اینترنت مثلا گفت ...

چ عجیب منی ک زیاد تو اینترنتم، اینا رو نشنیدم