2777
2789
عنوان

بچه ها موش..!!

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست

سریع بیرونش کنین یاا به هرطریقی نیستو نابودش کنین نزارین زیاد بمونه خوب نیست😬😬

دوستم تو خونشون حدود 4ماهه موش داره اصلا پیگیری نمیکنن🤢

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط چسب موش ازینایی مثل کتاب باز میشن از وسط نصف کن روی هر نصفه یا یه تیکه  خیارسبز یا پفک یه‌کمی بسوزون با چنگال بذار دستت بهشون نخوره که زود بوی آدمیزاد رو میفهمن بذار هر جا که امکانش هست زود گیر میفتن.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

روز بعد زیر مبل رو تمیز می کردم ای دل عافل فضله موش بود چسب گداشتم همون جا ساعت ۳ بعداز ظهر افتاد  حالا امروز یه جای موش دیدیم باورم نمیشه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
یه هفته پیش اومده الان دنبال راه کاری؟ چسب موش بگیر یه تیکه پنیر بذار روش خودش میفته تو چسب

نه اونه که گیر افتاد امروز ظهری دوباره موش دیدیم ولی باورم نمیشه که اون جا موش باشه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

وااای ی هفته؟

من چن شب پیش یباره دیدم صدا پلاستیک از پشت لباسشویی میاد فهمیدم صدا موشه،رفتم دوباره برگشتم دیدم اره صدای خوردنش میاد فرداش تله گذاشتم شبش گرفتیمش

هر بار این درو محکم ببند برو
عزیزم یه هفتههههه؟؟!  من اگه باشم اصلا تو اون خونه نمیمونم  این همه چسبای کتابی و خوب ای ...

اونه گیر انداختم نمی دونی امروز یه موش رو کجا دیدم باورت نمیشه

بابا اونا خو خبر ندارن اون پا میشه تو خیابون میگیرده یهو حامله میشه میاد خونه ی اینا بچه میزاعه😂

😂فعلا خونه اس

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
وااای ی هفته؟ من چن شب پیش یباره دیدم صدا پلاستیک از پشت لباسشویی میاد فهمیدم صدا موشه،رفتم دوباره ...

وای اون رو گرفتم امروز رو راویز خونم اون بالا موش داشت واسه خودش می چرخید

الان باردار میشه خونتون پر بچه موش میشه

دو سال پیش  انباری خونمون موش اومد اتفاقاً حامله بود اول موش ماده افتاد زنده بود شوهرم رفت تو کوچه ولش کرد گفت گناه داشت میکشتمش بچه‌هاش داشتن تو شکمش تکون میخوردن.روز بعد جفتش یعنی آقا موشه افتاد و خداروشکر که زود گیر افتادن وگرنه کل خونه م‌موش میرفت و دیگه تموم شدن.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
دو سال پیش  انباری خونمون موش اومد اتفاقاً حامله بود اول موش ماده افتاد زنده بود شوهرم رفت تو ک ...

اخه موش رو زمین دیدیم اینکه رو راویز خونه اون بالا موش ببینم متعجبم