2777
2789
از کجا بخرم

من سفارش داده بودم ولی توشهرخودمون توکتابفروشی هم بود کتابای مذهبی میفروخت فقط بعضیا گرون میفروشن من پوست اهو پرسیدم ۲۵۰اینابود درجریان باشین گرون نخرین

فقط دوست دارم همین ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی توی آزمون شهری ات افسر چیا ازت پرسید ؟ نکات مهمی که باید حتما رعایت کنم رو بگو

مگه تو آزمون شهری چیزی میپرسن؟هیچی نمیپرسه فقط میگه فلان کارو بکن 

البته ما یه افسر داشتیم که وسط ازمون شهری آیین نامه میپرسید احمق

اسی توی آزمون شهری ات افسر چیا ازت پرسید ؟ نکات مهمی که باید حتما رعایت کنم رو بگو

دوبل پارک

دو فرمون

راهنما

همون لحظه اول ک میشینی تو ماشین همه چیو باید چک کنی

اول ک نشستی کمربند ببند

صندلی درست کن اینه چک کن درست کن دستی رو صاف کن دنده رو خلاص کن.

اینا از همچی برا من مهمتر بود

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

از کجا بخرم

بهتره بری قم حوزه علمیه بپرسی یکی باشه با اداب و اصول ب اسم خودت مخصوص خودت بنویسه فقط.

شرایط داره قانون داره الکی نیس ک

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بهتره بری قم حوزه علمیه بپرسی یکی باشه با اداب و اصول ب اسم خودت مخصوص خودت بنویسه فقط. شرایط داره ...

احتمالا بریم مشهد اونجا هست؟

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
وای ماام دیروز یه ۲۰۶ زد بهمون فرار کرد داشتیم میرفتیم تو گاردریل شانس اوردیم ماشینای پشتمکن دیدن زد ...

اخی عزیزم چه وحشتناک 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
مگه تو آزمون شهری چیزی میپرسن؟هیچی نمیپرسه فقط میگه فلان کارو بکن  البته ما یه افسر داشتیم که ...

مبپرسه 

مثلا اگه توی ۱۵ متری تقاطع باشی نباید پارک کنی اون بهت بگه برو اونجا پارک کن تو بگی نمیشه ازت میپرسه چرا نه و تو باید علت رو بش بگی بعد میگه برو پارک کن