2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله کمرنگ

165 بازدید | 17 پست

مامانا کسی بوده بی بی چکش بعد از تقریبا نیم ساعت هاله اینجوری بندازه و باردار باشه؟

تا پنج دقیقه نگاه کردم به نظرم یه چیز کمرنگ میومد اما گفتم نیست ، نیم ساعت نشده بود دوباره نگاه کردم اینجوری بود

هیچ دارویی هم مصرف نکردم 

بی بی چک وقتی خشک‌میشه خط دوم هاله میندازه معمولا دوسه روز دیگه اول صبح  بازم امتحان کن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یکم صبر کن هفته بعد بزن

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنبه موعد پریودیمه و میخوام برم برای پروسه ای وی اف  ینی دو روز زودتر گذاشتم فکر کنم کاذب باش ...

شنبه صبح حتما یکی بزن ان شاالله که مثبت میشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
بی بی چک وقتی خشک‌میشه خط دوم هاله میندازه معمولا دوسه روز دیگه اول صبح  بازم امتحان کن

صبر خیلی سخته 

دوبار ای یو ای کردم 

دو سال تحت درمانم 

۳۳ سالم شده و دکتر فقط میگه ای وی اف 

اونم که صددرصد نیست

صبر خیلی سخته  دوبار ای یو ای کردم  دو سال تحت درمانم  ۳۳ سالم شده و دکتر فقط میگه ...

توکل کن به خدا ان شاالله به زودی مامان میشی

قبل رفتن به ای وی اف یکی دیگه بزن...فردا مارک ویتاساین با ادرار اول صبح که غلیظه یکی بزن..موقع خواب آب نخور که ادرارت غلیظ باشه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
قبل رفتن به ای وی اف یکی دیگه بزن...فردا مارک ویتاساین با ادرار اول صبح که غلیظه یکی بزن..موقع خواب ...

دوتا بی بی از یه مارک گرفتم اونم تنها بیرون بودم گرفتم 

امشب به شوهرم گفتم بگیریم گفت لازم نکرده یه هفته دیگه پریود نشدی میفهمی حامله ای یا نه

انقد بی بی گرفتم و منفی شده که دیگه نمیذاره بگیرم 😂اینم اسیر خودم کردم

دوتا بی بی از یه مارک گرفتم اونم تنها بیرون بودم گرفتم  امشب به شوهرم گفتم بگیریم گفت لازم نکر ...

اخی اونم ضد حال خورده..اشکال نداره عزیزم انشالله که همین ماه مامان باشی 🙏❤️

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️