2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه عصبی و خوشه ای مال شما چه نوع هست ما کلا ارثی داریم شاید بتونم کمک کنم

برای منم ارثیه اما چندبار متخصص رفتم تابحال نگفتن چه نوعیه

از سمت چپ شروع میشه بعد بقیه سرم رو درگیر میکنه و پشت کاسه چشمم

ایندفعه حس میکنم فقط یدونه رگمه عجیب غریبه اصا

گردنمم درد میکنه سمت چپش

دوشب پیش از درد پزشک اورژانسم رفتم مسکن زد بهتر شدم اما خوب نه

کارم طوریه ک سرم پاییه همش بخاطر همون گردن دردم شروع شد الان بخاطر اینکه یک هفته‌س طول کشیده نگرانم

برای منم ارثیه اما چندبار متخصص رفتم تابحال نگفتن چه نوعیه از سمت چپ شروع میشه بعد بقیه سرم رو درگی ...

عزیزم با گفته هات میگرنت عصبیه زن داداش منم همینجوره قرص ارگاتومین سی برای میگرن خوبه و اینکه بتونی قبل میگرن گرفتنت یا الان زغال بزار خوب سرخ بشه روش عسل بریز بکش بینیت هرچی عفونته میاره غذاهای تند نخور پنیر اصلا نخور 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️
عزیزم با گفته هات میگرنت عصبیه زن داداش منم همینجوره قرص ارگاتومین سی برای میگرن خوبه و اینکه بتونی ...

رژیم غذاییم رو زیر نظر پزشک کاملاااا رعایت میکنم اما واقعا یک هفته اونم یه درد یکسان😔💔 واقعا دیگه دارم میترسم، حس میکنم علتش چیز دیگس🥺 فک کنم باز باید برم دکتر

رژیم غذاییم رو زیر نظر پزشک کاملاااا رعایت میکنم اما واقعا یک هفته اونم یه درد یکسان😔💔 واقعا دیگه ...

سعی کن دکتر خوب بری متاسفانه میگرن طوریه که خوب شدنی قطعی نداره عزیزم تنها راهش مسکن خوردن و استراحت دور از عصب و استرس و ناراحتیه بتونی برو درمانگاه سرم امپول تقویتی مسکن بزنن فورا خوب میشی

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️

امروز تو اینستا دیدم یه خانمه خارجی بود میگفت وقتی سر دردهای غیر قابل تحمل میشه

یه لگن آب خیلی داغ یعنی بالاترین دمایی که میتونی تحمل کنی پاهاتون چند دقیقه بذاری دردش خیلی کمتر میشه نظرات مردمم میگفت جواب میده میخوای امتحان کن

من خودم فقط خواب و قرص و سکوت و البته گذر زمان خوبم میکنه

قبلا چند ساعت بود هر چی سنم بالا میره ساعت هاش بیشتر میشه

الان ۲ روز میفتم

🖤 
من الان اینطوریم شما تو این دوماه دکتر رفتید؟

علایم تون کاملا مثل منه؟ من یه طرف گیجگاهمه درد خفیف دارم تیرمیکشه گیجگاهم دوسه بار شدید بود فقط من رفتم دکتر گفت مشکوکی به میگرن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز