2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امنیت داره؟ میترسم برم ولی شوهرم میگه بریم. 

بابای من تا حالا ۹ بار با مامانم رفته ....من ۵ بار رفتم

حتی یک بار هم نگاه بد  و یا رفتار بد ندیدم....فقط و فقط عزت و احترام دیدم.....مشکل هم برامون پیش نیومده تا حالا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بابای من تا حالا ۹ بار با مامانم رفته ....من ۵ بار رفتم حتی یک بار هم نگاه بد  و یا رفتار بد ن ...

تازگیهاهم رفتید. به خداخیلی دلم میخاد برم بچم کوچیکه. همش میگن امن نیست. خداکنه قسمت بشه وبریم

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
میگن عربهابدرفتارمیکنن وخودشونامیمالن به خانمها😓

به خدای احد و واحد هنوز یکبار از مرد هاشون رفتار این طوری ندیدم.....خانم های جوانشون مغرور هستن بعضا .......ولی مرد هاشون پیر و جوون همه مخلصنو مهربان و حد رو رعایت میکنن هنوز یکنفر از مرد هاشون من و خانوادم رو اذیت نکردن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
تازگیهاهم رفتید. به خداخیلی دلم میخاد برم بچم کوچیکه. همش میگن امن نیست. خداکنه قسمت بشه وبریم

دو روز پیش کربلا بودم  حتی یک رفتار توهین آمیز یا خارج از عرف ندیدم

مامانم اینا نه ساله که هرسال میرن حتی وسط کرونا ولی هنوز یک رفتار بد از هیچ آقای عربی ندیدن....خودمم ۵ بار رفتم هنوز ندیدم...

دو روز پیش کربلا بودم  حتی یک رفتار توهین آمیز یا خارج از عرف ندیدم مامانم اینا نه ساله که هرس ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد. إن شالله بازم قسمت وروزی تون بشه برید ماهم قسمت بشه به سلامتی بریم وبرگ دیم. ببخشیدبچم 4سالشه میتونیم کالسکه ببرم وتوحرمهاهم باکالسکه بریم؟ غذاهای کاروان سالم هستن که بچم هم بتونه بخوره؟ 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ممنون عزیزم خیالم راحت شد. إن شالله بازم قسمت وروزی تون بشه برید ماهم قسمت بشه به سلامتی بریم وبرگ د ...

ممنون عزیرم آن شا الله روزی همه عاشقا

تو مسیر و اینا که همه کالسکه دارن بدا بچه ها اونجا هم خود حرم امانات مختص کالسکه داره.....دیدم با ویلچر اجازه دادن ولی کالسکه رو راستش ندیدم تو حرم....البته شاید بذارن چون ویلچر آزاده.......ولی اونقدر تو حرم شلوغه که نمیشه کالسکه رو تکون داد

همه بچه هایی که اونجان همه از غذا های موکب و کاروان میخورن مشکلی هم ندارن.....فقط اگه خیلی حساسیت از موکب های ایرانی که خیلی تمیزن غذا بگیرید