2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این که معلومه 😂 چرا اینو گذاشته مهمه و چرا اسی فک میکنه ما باید بدونیم چرا شوهرش اینو گذاشته خیل ...

انقد کنجکاویم زیاده میخواستم با شماهم در میون بذارم🤣

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

یکی از دوستام ک اینو گذاشته ، در رابطه با عشق اولشه...چون نشد بهش برسه و با یکی دیگ ازدواج کرد ، همه جا اینو زده ...خدا که میدانست....

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

یکی از دوستام ک اینو گذاشته ، در رابطه با عشق اولشه...چون نشد بهش برسه و با یکی دیگ ازدواج کرد ، همه ...

منم به این فکر کردم چون قبلا یکیوفهمیدم دوست داشته چقد بده با مردی زندگی کنی که....

میگم نمیدونست میگم نمیتونست خدا که میتونست... چرا گذاشت بره!؟ شاید این ی تیکه از اهنگ محسن یگ ...

یه شعرم هست از حسین پناهیی

اینه : پرنده نمی دانست ، گلوله نمی دانست ، خدا که میدانست نمی دانست ؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

چیزی که من از این بایو استنباط میکنم اینه که انگار کسی ایشون رو مورد قضاوت ناحق قرار داده یا تهمتی چیزی زده و ایشون یه جورایی جریان رو حواله داده به خدا و علم و آگاهی خدا‌‌‌... یا اینکه یه طورایی از خدا گلایه کرده که خدا میدونست همه چیز رو ولی با این حال، جلوی موضوع یا اتفاقی که نباید بیفته رو نگرفته!

اما اینطور که بعضی دوستان اشاره کردند، گویا این جمله بخش کوتاهی از یک آهنگه... و خب خیلیا هستند که از یه آهنگ خوششون میاد و بخشی از اون آهنگ رو به عنوان بایو یا کپشن انتخاب میکنند به ویژه اگر اون آهنگ ترند روز باشه!

و بیشتر به نظر میاد که احتمال دوم، صادق باشه...

بهتره ذهنتون رو درگیر این موضوع نکنید چون چیز مهمی نیست یا چنانچه خیلی مشتاق به دونستنید بهتره رک و پوست کنده از خود همسرتون مفهوم و مقصودش از این جمله رو جویا بشید!

شادکام باشید.

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چیزی که من از این بایو استنباط میکنم اینه که انگار کسی ایشون رو مورد قضاوت ناحق قرار داده یا تهمتی چ ...

مرسی از توضیح کاملی و راهنماییتون 

مرسی از توضیح کاملی و راهنماییتون 

خواهش میکنم و سپاسگزارم دوست گرامی

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
شاید یه چیزایی تو زندگیم هست که حق دلشته باشم کنجکاو باشم

دانایی پریشان از جهل بدتره گاهی به نفعمونه ی چیزایی را ندونیم میشن قاتل آرامش سوهان روح بزارش به حال خودش اگه رابطه تون مشکلی نداره