2777
2789
عنوان

نماز؛مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین مثلا من هر کاری میکردم که از کسی نرنجم نمیتونستم. آخر یبار به خدا گفتم من تسلیمم.من خودم نتونست ...

وای منم تو همین حالم ازهمه چی از همه کس میرنجم روحیم ضعیف شده ارامشم رو گم کردم

تاحالا شده خیلی خراب کرده باشی ؟ روی برگشت نداشته باشی

آرهههههه. توبه رو برای اینجور وقتا گذاشته دیگه خدای مهربون

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
وای منم تو همین حالم ازهمه چی از همه کس میرنجم روحیم ضعیف شده ارامشم رو گم کردم

وقتی یبار به این فک کنین که چرا اومدین این دنیا.کلا رنجیدن مفهومش رو براتون از دست میده.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
تاحالا شده خیلی خراب کرده باشی ؟ روی برگشت نداشته باشی

هیچ کس عزیزم بی گناه نیست اون خرابی که میگی نمی‌دونم منظورت چیه ولی همه ما آدما اینقدر دست و پا می‌زنیم با ادعا میبینم تهش هیشکی جز اون بالا سری هوادارمون نیست 

پس چه بهتر که همه چیزو رو رها کنیم و بریم دست نیاز به سمت خودش دراز کنیم 

من آدم مذهبی نبودم ولی معتقد اهل نماز هم نبودم یعنی که گاهی 

از زمانی که اومدم سایت ی خانم باهام دوست شد 

خیلی تشویقم کرد به خوندن نماز کاهلی میکردم اما اتفاقی افتاد واسم که روحم رفت نابود شدم از غم از اون زمان من نمازم  رو شروع کردم هنوز قضا نشده نمازم چنان آرامشی دارم هر روز بهترم هرروز امیدوار تر خوشحال تر

حسم قابل وصف نیست شما هم برو سمت خدا بی جواب نمیمونی 

مطمئن هستم خدا رهات نمیکنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خوب همه ی ما خراب کردیم

همون لحظه که از بهشت بیرون شدیم

دوباره میسازیم خودمون رو و برمیگردیم خانه

جایی که ازش اومدیم

غصه چی رو میخوری 

خدا مهربان و توبه پذیره

و توابین دوست داره

به شرط اصلاح و استقامت

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

این متن یکی از تاپیک هام هست 

میگه من مطمئن هستم ❤️✨خدا✨ ❤️کسی که همه چیز رو رها کرده و به سمتش اومده رو تنها نمیزاره.✓

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
این متن یکی از تاپیک هام هست  میگه من مطمئن هستم ❤️✨خدا✨ ❤️کسی که همه چیز رو رها کرده و به ...

من الان میدونم هیچ ادمی نمیتونه ارومم کنه هیچ ارزویی هیچ اتفاق خوبی فقط خدارو میخوام بشینه تو قلبم مثل قدیم ها باهاش حرف بزنم و نگرانی هام رو بهش بسپرم

هیچ کس عزیزم بی گناه نیست اون خرابی که میگی نمی‌دونم منظورت چیه ولی همه ما آدما اینقدر دست و پا می‌ز ...

من دقیقا همین ارامش رو میخوام چون قبلا تجربه کردم الان فقط دور شدم

من الان میدونم هیچ ادمی نمیتونه ارومم کنه هیچ ارزویی هیچ اتفاق خوبی فقط خدارو میخوام بشینه تو قلبم م ...

پس تاپیک رو ترک کن برو وضو بگیر راحت با خدا ارتباط بگیر 

واست حال خوب آرزومندم