2777
2789
اوهوم  همش میترسم

نه اصلا ترس نداره. برو جاهای شلوغ.

می‌ترسی بزنی به کسی یا چی؟

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
از همینا میترسم  بزنم به جلویی وای

همینا مانعت میشه 

اگه بخوای راننده بشی باید همه ی این موانع رو پشت سر بزاری 

در ضمن چرا بزنی؟ مواظب باشی و با آرامش رانندگی کنی ، هیچ اتفاقی نمیوفته 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟امیدوار باشم؟

آره بابا همه همینطوری هستن. خودمم اولش اینطوری بودم.

الان جاده هم میرم.

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
از خانواده دورم متاسفانه

تنها برو. تنها به نظرم راحت تره.

نه اصلا ترس نداره. برو جاهای شلوغ. می‌ترسی بزنی به کسی یا چی؟

اره میترسم بزنی به ماشین جلویی

میدونی هنوز انقدر متمرکز نیستم 

تمرکز میزارم مثلا روی یکار دیگ طرف دیکه رو ول میکنم 

میترسم بزنم به کسی خدایی نکرده 

اره میترسم بزنی به ماشین جلویی میدونی هنوز انقدر متمرکز نیستم  تمرکز میزارم مثلا روی یکار دیگ ...

نه بابا نمیزنی اتفاقا استرس بدترت میکنه.

نه اصلا ترس نداره. اتفاقا استرس بدترت میکنه.

یبار اومدم برای اولین بار تنهایی رانندگی کردم

انقدر بهم قدرت داد ک نگو 

امشب با شوهرم نشستم 

اصلا دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار انقدر افتضاح بودم 

ابروم رفت

جدی؟من شوهرم میگ باید دوباره بری کلاس  ماشین نمیدم دیگ بهت

آره بابا.

چی بگم.

یبار اومدم برای اولین بار تنهایی رانندگی کردم انقدر بهم قدرت داد ک نگو  امشب با شوهرم نشستم&n ...

خب پس تنها برو