2777
2789
عنوان

ن به گدایان

712 بازدید | 41 پست

سلام ...باتوجه ب اخبار انتشار شده از گدایان ملیونر ک شنیدیم و دیدی و برای همه ما پیش اومده ک سر دوراهی چکار کنم ایا این واقعا احتیاجه وظیفه ما اینجا چیست؟؟

عزیزان هر شخص ک چه دارا و چه ندار باشه و خودش ب گدایی بزنه مستحق کمک نیست لطفا با هزارتومن و ۱۰ تومن هر روز یک گدا به خیابان ها اضاف نکنید با این کمک ک از روی دلسوزی ترحم هست فقط دارید اجتماع و کشورمون ب نابودی میبریم ن دولت مقصر ن تحریم و گرانی.پولتو بده ب شخصی ک تو فامیلت میشناسی و واقعا میدونی ک احتیاجشه مثل کمک جهیزیه کمک ب ازادی زندانی ها...یا حق.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گدا ها هم پررو شدن زنه اومد پول بگیره بهش ۲۰ تومن دادم گفت کمه! پرت کرد جلوم!! میدونی چقد از اینا زیادن ک چقد از مردم در روز پول میگیرن. حقوق اینا از ما بیشتره بخدا. یا ی سری زنه دم سوپری بم گفت بچم سیب زمینی میخواد برام روغن بخر. ی شیشه متوسط برداشتم رفت خودش ی شیشه خیییلی بزرگ برداشت ک حساب کنم، فروشنده هه یواشکی بهم گفت اگه واسه این میخوای از صبح ۶ تا شیشه روغن ازم گرفته، رفت ی روغن مارک معمولی از اون پشت آورد خریدم

ی جایی نوشته بود

اگه ی روز ی گدا دیدید ب اینکه واقعا نیاز داره یا ن فکر نکنید اگه با نیت خوب بهش کمک کنید حتی اگه نیاز نداشته باشه ثواب می کنید

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 
گدا ها هم پررو شدن زنه اومد پول بگیره بهش ۲۰ تومن دادم گفت کمه! پرت کرد جلوم!! میدونی چقد از اینا زی ...

وا دیگه چرا خریدی . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم از اون موقع ب بعد دیگه ب ی سری اشناها ک میدونم نیازمندند کمک میکنم، ریا نباشه واقعا بجا پول انداختن تو صدقه های گوشه خیابون و دادن ب اون آدما پولشو دادم ب یکی از اقواممون برا بچش لوازم التحریر بخره

وا دیگه چرا خریدی . 

چمیدونم گفتم لابد نیاز داره دیگه تا پای میز رفتم برای حساب.  اما بعد برگشتم خونه پدرم گفت اینا حتما روغن اینطوری از ما میگیرن با قیمت بیشتر میبرن میفروشن در اصل 

خب اینا محتاج نیستن اونی ک محتاج باشه هزار تومن هم براش غنمیت 

نمیدونم توی گرونی این ۲۰ تومن ناچیزی واقعا اما بجز منم حتما کلی آدم دیگه کمکش کردن از صبح تا شب خیلی پول جمع میکنه ولی رفتارش زشت بود واقعا