2777
2789
عنوان

کیا شاغلن؟

231 بازدید | 26 پست

شغلتون چیه؟روزی چند ساعت کار میکنید؟ خودتون میرین میایین یا با سرویسو تاکسی 

اگه خواستین حقوق ماهیانتونم بگید اگه مایل بودین

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

حسابدارم

تایم کاریم دست خودمه بعضی روزا ۸ ساعت بعضی روزا در حد ۲ ، ۳ ساعت میرم کارارو میرسم میام

خودم ماشین میبرم 

حقوقم متغیره بستگی به پروژه های ماهانم داره ولی تو این یک سال اخیر زیر ۴۰ ، ۵۰ نبوده ماهانه 

کارشناس بیمه هستم حدود ۲۰ الی ۲۵ دریافتی دارم، با شوهرم رفت و آمد میکنم، ساعت کاری ۶ ساعت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پزشک هستم 

با خودرو شخصی میرم 

دو روز الزاما از صبح تا ظهر بیمارستان هستم و توی یک آزمایشگاه تخصصی ژنتیک هم پزشک تشخیص هستم 

یک روز در هفته هم کارخونه تولید دارو پزشک تشخیص و تایید هستم 

در آمدم خداروشکر خیلی خوبه  

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

گلفروشی دارم

کل تایم میرم اونجا دیه همونجا استراحت هم میکنم 

یا ظهر برمیگردم چند ساعتی خونه

ماشین خانواده رو میبرم یا اسنپ

یا خودم میرم دیگه

درمان متغیر یه ماه میبینی ۴۰ یه ماه میبینی ۱۰۰ یه ماه میبینی ۱۰

یه ماه میبینی ۵۰

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کارشناس بیمه هستم حدود ۲۰ الی ۲۵ دریافتی دارم، با شوهرم رفت و آمد میکنم، ساعت کاری ۶ ساعت

ببخشید یعنی شما دفتر بیمه دارید؟؟ من خواهرم تازه چند روزه دفتر بیمه تاسیس کرده نمایندگی بیمه پاسارگاد..بنظرت درامدش خوب میشه؟؟ ماهی ۲۵ درمیاد براش؟؟

❤️👨‍👩‍👦👼
ببخشید یعنی شما دفتر بیمه دارید؟؟ من خواهرم تازه چند روزه دفتر بیمه تاسیس کرده نمایندگی بیمه پاسارگا ...

آره دفتر بیمه دارم. خواهرت هنوز خیلی راه داره و بیمه پاسارگاد باید خیلی فعال باشی چون معمولا فقط برای بیمه عمر میرن پاسارگاد

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
حسابدارم تایم کاریم دست خودمه بعضی روزا ۸ ساعت بعضی روزا در حد ۲ ، ۳ ساعت میرم کارارو میرسم میام خ ...

بعد کنکور چند سال درس خوندی؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
کارمند بانکم روزی هشت ساعت کار میکنم با اتوبوس میرم.

از چه طریقی استخدام شدی؟ رشته دانشگاهیت چی بود؟

کارمند بانکم روزی هشت ساعت کار میکنم با اتوبوس میرم.

اگه تمایل داشتی بگو چنده حقوقت؟