2777
2789
آلام داشتم تو پربازدید تاپیک اتو میخوندم قابلمه دختر خاله اتو کش رفتی انقدر خندید م😆😅

عزیزمممم🤣💛همیشه بخندی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری درس میکنی؟؟

من  گوشت چرخ کرده،پیاز ،سیر و فلفل دلمه ای رو با ادویه و روغن زیاد سرخ میکنم ادویه هامم نمک  زرد چوبه فلفل قرمز دارچین ادویه کاری ادویه پاستا و خسرو دار میریزم بعدش ک خوب باهم سرخ شدن رب میزنم میزارم دو سه دیقه هم با رب سرخ بشن تا طعم خامی رب از بین بره در آخر هم کمی آویشن تازه میریزم تو موادش و خاموشش میکنم 

ماکارانی هم فقط از این باریک ها دوس دارم اونارو میریزم تو آب جوش تو آب جوش هم یکم نمک و روغن البته کم و زرد چوبه میریزم بعدم ماکارانی نباید زیاد جوش بخوره در حد ۶ ۷ دیقه بسه بعدش آبکش میکنمش بعد کف قابلمه رو روغن میریزم یکمم زرد چوبه میریزم توش بعد سیب زمینی هارو خورد میکنم میچینم کفش یکمم نمک میپاشم رو سیب زمینی ها یکم ک طلایی شدن لایه لایه مواد و ماکارانی رو میریزم دم میزارمش درحد ۲۵ دیقه نهایتا نیم ساعت وایسا تا دم بکشه واقعا عالی میشه من خیلی رب میزنم خیلی نارنجی خوشگلی میشه ولی جالبه اصلا هم طعم رب نمیگیره 

من از وقتی باردار شدم این غذا میبینم جیغ میکسم‌

عزیزممم 🥰😍

خواهر منم باردار ک بود از پیتزا و کباب متنفر بود حتی اگ اسم این دوتا رو جلوش می‌آوردیم گلاب به روت عوق میزد 😅 ولی الان خداروشکر اوکیه میخوره 

يه چيز سبك بخور  نيم ساعت بعدش اب ولرم بخور معده ت پر بشه  حيفه رژيمت رو بشكني

اره عزیزم خودمم دلم نمیاد بشکنمش ولی خیلی سختمه من کسی بودم ک به شیرینی خوردن معروف بودم بین دوستام انقد ک هرروز شیرینی و کلا چیزای شیرین مثه بستنی و کیک و این چیزا میخوردم فست فود هم حداقل هفته ای یه بار میخوردم بعد الان ک نمی‌خورم خیلی سختمههه

اره عزیزم خودمم دلم نمیاد بشکنمش ولی خیلی سختمه من کسی بودم ک به شیرینی خوردن معروف بودم بین دوستام ...

ميخواي برات راحت تر بشه 

برنامه رژيم و ورزشت رو هر شب بنويس 

و به خودت امتياز بده و اگه كم كاري كردي براي فردا بنويس كه قراره چطوزي جبران كني 

قد و وزنت چنده ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
میشه بکی چه جوری درست میکنی عزیزم

من  گوشت چرخ کرده،پیاز ،سیر و فلفل دلمه ای رو با ادویه و روغن زیاد سرخ میکنم ادویه هامم نمک  زرد چوبه فلفل قرمز دارچین ادویه کاری ادویه پاستا و خسرو دار میریزم بعدش ک خوب باهم سرخ شدن رب میزنم میزارم دو سه دیقه هم با رب سرخ بشن تا طعم خامی رب از بین بره در آخر هم کمی آویشن تازه میریزم تو موادش و خاموشش میکنم 

ماکارانی هم فقط از این باریک ها دوس دارم اونارو میریزم تو آب جوش تو آب جوش هم یکم نمک و روغن البته کم و زرد چوبه میریزم بعدم ماکارانی نباید زیاد جوش بخوره در حد ۶ ۷ دیقه بسه بعدش آبکش میکنمش بعد کف قابلمه رو روغن میریزم یکمم زرد چوبه میریزم توش بعد سیب زمینی هارو خورد میکنم میچینم کفش یکمم نمک میپاشم رو سیب زمینی ها یکم ک طلایی شدن لایه لایه مواد و ماکارانی رو میریزم دم میزارمش درحد ۲۵ دیقه نهایتا نیم ساعت وایسا تا دم بکشه عزیزم من خیلی رب میزنم برا همین خیلی نارنجی خوشگل میشه و البته چرب و چیل ولی جالبه اصلا هم بو و طعم رب نمیگیره 

منم رژیمم دلم یه غذای درست حسابی میخواد

آخ آره گفتییی 

دلم خیلی فست فود و فسنجون میخاد اما به دلم نمی‌چسبه ۵ تا قاشق بخورم یا مثلا دو تا قاچ پیتزا بخورم دوس دارم یه دل سیرر بخورم 🥲🥲

چند وقته رژیمی شما؟

ميخواي برات راحت تر بشه  برنامه رژيم و ورزشت رو هر شب بنويس  و به خودت امتياز بده و اگه ...

جالب بود گلم نه منصرف شدم خواهرم الان گفت اگ دلت میخاد  پاشو بریم فست فودی گفتم نه بیخیال 🥲😶

قد۱۶۵ وزنم ۷۵ اما استخوان بندیم خیلی درشته کلا هر کی میبینم ۵ ۶ کیلو کمتر از وزنی ک هستمو حدس میزنه  😃

سیب زمینی نگینی سرخکرده و مرغ مکعبی سرخ شده و فلفل دلمه و رب😅نمیدونم اسمش چیه

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫