2777
2789

دیشب نامزدش انلاین نشده اصلا واینم بهش زنگ زده جواب نداده

ساعتای پنج صبح پیام داده دندون درد شده رفته دندونپزشکی و تا الان درد داشته نتونسته بیاد

روز قبلم نامزدش بهش گفته سه شنبه نوبت دندون پزشکی داشته

بعدفرداش ظهر نامزدش بهش زنگ زده گفته که ببخشید دیشب که زنگ زدی من زیردست پزشک بودم نتونستم جواب بدم بعدشم اومدم خونه دندونم درد میکرد نتونستم بخوابم تا صبح

اما الان تو اینستا پست گذاشته که باغ بوده دیشب(باغ خودش بوده)

و ساعتای ۹ونیم ارایشگرش ازش استوری گذاشته که نامردش دیشب تو اون تایم ارایشگاه بود باهمون تیپی که پست گذاشته تو باغ بوده

یعنی اول رفته ارایشگاه بعد رفته باغ

اگه الان دوستم به نامزدش بگه که چرا به من خبر ندادی و رفتی باغ

نامزدش میزنه زیرش و میگه این عکس مال قبلا بوده

ولی چون دوستم استوری ارایشگرشو دیده دیشب با همون کفش و شلوار و پیرهن بوده مطمئنه که عکس باغش مال دیشبه

بنظرشما الان باید چه رفتاری نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من پسره نباید دروغ می گفت 

یعنی چی آخه به دروغ بگه یه جا دیگس ؟! چه معنی میده ؟!

می تونست بگه من فلان جام بعدا صحبت می کنیم نه اینکه به دروغ حرف بزنه !

من جای دختره بودم ناراحت میشدم 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
پسره خوب کرده  مگه قراره همه چی رو بگه  یکی زیاد پیگیر باشه خب اینطوری جواب میدن

اتفاقا دوستم اصلا بهش گیر نمیده  با باغ رفتنش و اینا مشکلی نداره فقط میگه بهم دروغ نگو همین

اگه بار اولشه که پیچونده، فعلا صبر کنه... ولی اگه کلا کارشه بهتره یک تصمیم درست درمون بگیره.. مگه تو باغ مهمونی بوده؟ چرا مثل آدم نگفته؟ 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
بنظر من پسره نباید دروغ می گفت  یعنی چی آخه به دروغ بگه یه جا دیگس ؟! چه معنی میده ؟! می تونس ...

اره نظر ماهم همینه که نباید دروغ میگفت

وگرنه دوستم با باغ رفتنش مشکل نداره با دروغ گفتنش مشکل داره

اگه بار اولشه که پیچونده، فعلا صبر کنه... ولی اگه کلا کارشه بهتره یک تصمیم درست درمون بگیره.. مگه تو ...

سوال ماهم همینه که چرا نگفته

نه اگه پیچوندن بود پست نمیذاشت دوستم ببینه