2821
2789
خب اشتباه میکنی عزیزم ..ادم باحرف مردم مگه زندگی میکنه ..اصن گیریم که انحرافم  داشته باشه..مگه ...

حق با توعه عزیزم من یخورده حساس شدم سر این موضوع🥲

ممنون از دلگرمیت 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
حق با توعه عزیزم من یخورده حساس شدم سر این موضوع🥲 ممنون از دلگرمیت 

قربونت گلم ...حساس وزودرنج نباش عزیزم اینانقطه ضعفه ..وخدای نکرده کافیه کسی متوجه نقطه ضعفت بشه ..موفق باشی گلم 💚

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قربونت گلم ...حساس وزودرنج نباش عزیزم اینانقطه ضعفه ..وخدای نکرده کافیه کسی متوجه نقطه ضعفت بشه ..مو ...

چشم مرسی بابت نصایح قشنگت 🥲🥺شماهم موفق باشی مهربون

چشم مرسی بابت نصایح قشنگت 🥲🥺شماهم موفق باشی مهربون

عزیزمی نازنین 😘💚

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
سلام دوست عزیز تو ی تاپیکی مربوط ب چند سال پیش دیدم نوشتین سالی یبار چدنای گاز رو عوض میکنید میخاست ...

سلام عزیزم از لوازم خانگی ها