2777
2789
عنوان

هلپ می

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست

ی عده یچی یادگرفتن بدون فکر فق تکرار میکنن

من خودم تجربیم و واسه کنکور میخونم

ولی درس وقتی خوبه ک تو ی رشته ای بری ک اینده و پول توش باشه

یا اگ میری چهارتا چیز یادبگیری سوادت بالا بره و مدرکش بدردت بخوره 

در غیر اینصورت فقط وقتتو تلف کردی

مثلا چی؟

مثلا تو رشته من مهندسی کامپیوتر و مکانیک و برق و... رشته های خوبین

تو تجربی دندان و بینایی سنجی فک کنم آینده دارن

نظر شما نشان دهنده شخصیت ، تفکر و تربیت خانوادگی شماست.  🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه علاقه به درس نداری واردش نشو این همه ملت درس نخوندن از گشنگی که نمیمیرن برو دنبال علاقت بهتر از ...

میگن پشیمون میشی

نمیدونم انگار یچیزی از اونایی ک درس خوندن کم داری

اینطوری ارزش خودت میاد پایین و.

حتی از نظر درآمدی من ناخن کار میشناسم فقط ماهی ۳۰۰ میل سود خالصشه

گفتم حداقل برم ی مدرک بگیرم دهن مردم بسته شه

یعنی مثلا مدیریت بخونه بره آزمون استخدامی بانک ها رو بده  یا فرهنگیان و علوم تربیتی و رشته های ...

عزیزم استخدامی برای شرکت های نفت مثلا من میتونم با رشته ی پرستاری   بعدا آزمون استخدامی شرکت نفت بدم و برم یا باید رشته دانشگام متعلق بهش باشه

مثلا تو رشته من مهندسی کامپیوتر و مکانیک و برق و... رشته های خوبین تو تجربی دندان و بینایی سنجی فک ...

میگن پشیمون میشی

میگن پشیمون میشی نمیدونم انگار یچیزی از اونایی ک درس خوندن کم داری اینطوری ارزش خودت میاد پایین و. ...

نظر شخصی من اینه که خانم باید مهارت های زندگیش خوب باشه یعنی اگر بتونه درآمدی داشته باشه اشپزی کنه یکم روانشناسی تربیت کودک خونده باشه اینکه مدرک داشته باشه به آپشن اختیاریه اگر میتونید به همچین درآمدی برسید واقعا لازم نیست مدرک بگیرید این همه مدرک دارن چی شدن؟

مثلا تو رشته من مهندسی کامپیوتر و مکانیک و برق و... رشته های خوبین تو تجربی دندان و بینایی سنجی فک ...

میگن پشیمون میشی

نظر شخصی من اینه که خانم باید مهارت های زندگیش خوب باشه یعنی اگر بتونه درآمدی داشته باشه اشپزی کنه ی ...

وآقا من خودم الان کارای خونه آشپزی و خانه داری بلدم 

روانشناسی ب اندازه سنم و خودم بلدم 

درآمده الان دارم تلاش می‌کنم ب وجود بیاد و زیاد شه

ولی این حرفه مثل افت افتاده به جونم 

میگن پشیمون میشی نمیدونم انگار یچیزی از اونایی ک درس خوندن کم داری اینطوری ارزش خودت میاد پا ...

نه آقا ۳۰۰ میلم نیست

یه چن سال دیگه قول میدم ناخن کاری به یکی از خز ترین کارای ممکن تبدیل بشه ملت فهمیده تر میشن به ناخن های خودشون رسیدگی میکنن دیگه یه تیکه پلاستیک نمیچسبونن رو انگشتشون

اونوقت کلی ناخن کار بیکار داریم 

بعدم دانشگاه رفتن و تحصیلات اکادمیک واقعا ارزشمنده و شخصیت و فهم آدم رو افزایش میده 

نظر شما نشان دهنده شخصیت ، تفکر و تربیت خانوادگی شماست.  🙏🏻
وآقا من خودم الان کارای خونه آشپزی و خانه داری بلدم  روانشناسی ب اندازه سنم و خودم بلدم  ...

ولشون کن این یه درک اشتباهه که ادم باید حتما مدرک داشته باشه تو فلسفه دینی یه چیزی داریم به اسم علم لا ینفع یعنی علمی که به هیچ کارت نمیاد و خیلی اشتباهه اینم به نظر من همچین حکمی داره 

میگن پشیمون میشی نمیدونم انگار یچیزی از اونایی ک درس خوندن کم داری اینطوری ارزش خودت میاد پایین و. ...

اخه سخته درس .رشته گریم دانشگاه علمی کاربردی مثلا خوبه .رشته مدیریت خوبه ..خب رایت میگن درس خواندن یه سطحی داره مثلا شما فکر کن رشته مهندسی شیمی چه با کلاسه که اتفاقا کار هم داره یا رشته دندان پزشکی کلا آیندتو بیمه کردی ولی خب باید خیلی تلاش کنی 

نه آقا ۳۰۰ میلم نیست یه چن سال دیگه قول میدم ناخن کاری به یکی از خز ترین کارای ممکن تبدیل بشه ملت ف ...

والا فعلا اینطوره طرف بجایی که یک ماه ی بار بره ترمیم و ناخن هاش درست کنه 

دو هفته ی بار میاد