2777
2789
عنوان

خانومایی که ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 21 پست
بین بستگی به تربیت خانوادگیش داره .تو خانواده کلا حقوق شومیگیره میده دست من .ولی یه سری مردا دوس ندا ...

اره واقعا پس از همون اول چجوری خودتونو تو ذهنش جا بدین مهمه

وقتایی ک دعوا میکنین بهترین واکنش چیه 

سکوت میکنین و تو دلتون میمونه یا حرف میزنین یا قهر میکنین منتظر میشین اون بیاد سمتتون 

و چیزی راجع به غار تنهایی شنیدین ؟؟

بهترین واکنش چیه وقتی مردا میرن تو غار ولشون میکنین و ازش فاصله میگیرین یا سعی میکنین خوشحالش کنین ؟

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
اره واقعا پس از همون اول چجوری خودتونو تو ذهنش جا بدین مهمه وقتایی ک دعوا میکنین بهترین واکنش چی ...

موقع دعوا احترامشو حفظ کنی یکی اون  گفت ۴تا تو بکی نه قهر به هیچ وجه توصیه نمیکنم در حد یکی دوساعت عب نداره ولی بیشتر باشه به نبود هم عادت میکنید.تو دلت هیچ چیزی رو نگه ندار لازمه حرف بزن گریه کن اصلا گاهی اوقات ولی حلش کن نزار روهم جمع بشه و بشه عقده و کینه. اشتی ام بستگی داره کی مقصر باشه .من غار اینا حالیم نیست انقر حرف میزنم وقتایی که خونه س 🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع دعوا احترامشو حفظ کنی یکی اون  گفت ۴تا تو بکی نه قهر به هیچ وجه توصیه نمیکنم در حد یکی دوس ...

من نانزد سابقم بهم میگفت اگه ازم ناراحت شدی حتما بگی نذار تو دلت بمونه خوشم نمیاد هر بارم هر انتظاری داشتم بهش میکفتم ولی خیلی فراموش کار بود سر این بی توجهیش خیلی بحث میکردیم هربار ناراحت میشدم  میگفتم تا مثلا چیزی تو دلم نمونه😂ولی بهم گفت خیلی غر میزنی نشد یبار گیر ندی سر اینم بحثمون میشد خیلی سعی کردم یه چیزایی عادی باشه برام گیر ندم یا درست برخورد کنم ولی تغییراتمو نمیدید بازم مث قبل از من تصور داشت دیگه خیلی دور شدیم از هم😹💔💔

من نانزد سابقم بهم میگفت اگه ازم ناراحت شدی حتما بگی نذار تو دلت بمونه خوشم نمیاد هر بارم هر انتظاری ...

انشالله خدا کسی رو سرراهت قرار بده کنارش احساس خوشبختی کنی متاهلی خوبه ولی خیلی مراقبت میخواد و سختی های خودشو داره معمولا هم چند سال اول اینجوریه من انقدر حساس و زود رنج بودم ولی الان میدونم منظوری نداره حتی وسط دعوا خندم میگیره.❤❤

انشالله خدا کسی رو سرراهت قرار بده کنارش احساس خوشبختی کنی متاهلی خوبه ولی خیلی مراقبت میخواد و سختی ...

خیلی خوبه امیدوارم پایدار برا هم بمونید 😍😍