2777
2789
بنظرم این همه چیزو بذارم کنار بیشتر جواب میده امروز ۱۳ صفره من میخوام برم یه تیکه لباس نی نی بخرم ت ...

امید به خدا 

اره نیت کردم  میخوام شیشه شیر بخرم 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین بعد عکس رنگی خیلی شانس میره بالا. یه توصیه خواهرانه. داروهایی که مصرف میکنی خودشون برای تنظیم هورمون و اینهاس.داروی گیاهی هم میاد تداخل میکنه بهم میریزه.یا باید گیاهی پیش بری یا دارویی.که گیاهی خیلیییی دیر جواب میده و دوز صحیح علمی نداره.بنظرم به دکترت اعتماد کن. ویتامین c  هم هردوتون ناشتا بخورین.ویتامین d. حتما ۲هفته یبار یه قرص۵۰ هزار بخورین.

ببین بعد عکس رنگی خیلی شانس میره بالا. یه توصیه خواهرانه. داروهایی که مصرف میکنی خودشون برای تنظیم ه ...

ممنون عزیز خودمم همین نظر رو دارم 

بگو اگه صلاحه، مامان من تازه پسر 27سالشو از دست داده، همش میگه کاش سگ بیابون شده بودم، مادر نشده بود ...

عزیزم خدا برادرتون رو رحمت کنه 🥀

نی نی تون رو خدا حفظ کنه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 

دعای منم همین دعا رو میکنم ولی نداشتن اولاد هم سخته 

این چندتا مکمل عالین: اوابوست فرتیل اید اینوفولیک همسرتون هم میتونه فرتیل اید آقایان مصرف کنه. ...

باید دکتر بنویسه یا بدون نسخه هم میدن 

وزنم کمه 48کیلو‌هستم 

آزمایشگاه ناباروری دادی یا معمولی؟

مورفولوژی ضعیفه ،اونجا که تو آخرین جدول پایین باید بالای ۴ باشه و عدد شما ۵ هست.باید بیشتر از ۲۰_۳۰  باشه برای طبیعی و iui. حجمش هم خیلی کم بوده.اولین ردیف بالا.

ایشون هم میتونن فرتیل اید آقایان مصرف کنن.بعلاوه اینکه ویتامین c. و d  بخورن. دوش آب داغ نگیره، قهوه مصرف کنه ،شما نباید چای و قهوه بخورین ها.فقط ایشون. سرد نگه داشتن بیضه ها به کیفیت اسپرم کمک میکنه.ورزش هم هردو حتما انجام بدین.خودتون هم به تغذیه تون برسین.۳ ماه طول میکشه تا اسپرم و تخمک کیفیتشون بالا بره.پس از الان تا ۳ماه کلا فکر بارداری و نکنین ، مکمل بخورین و ورزش کنین و نزدیکی هم داشته باشین. سونو برین ک روز تخمک گذاری حدودی مشخص بشه ،چندروز قبل و چندروز بعدش یک روز درمیون نزدیکی داشته باشین.

خودت آزمایش دادی برای ذخیره تخمک؟خیلی مهمه.

آزمایشگاه ناباروری دادی یا معمولی؟ مورفولوژی ضعیفه ،اونجا که تو آخرین جدول پایین باید بالای ۴ باشه ...

مرکز ناباروری رفتن 

ممنون عزیز حتما رعایت میکنم

آزمایشگاه ناباروری دادی یا معمولی؟ مورفولوژی ضعیفه ،اونجا که تو آخرین جدول پایین باید بالای ۴ باشه ...

قبلا داده بودم 

الانم دکتر ازمایش نوشته ولی هنوز نرفتم بعد عکس رنگی میخواستم برم که پری نیومد و منم توهم بارداری گرفتم 

اونم بگیرم یه سونو هم دارم که برا کیست گفت بگیر اونم بگیرم برم پیشش دوباره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز