2777
2789

من ۱۸ سالمه خاستگارم دارم اما دلم نمیخاد سنتی ازدواج کنم ینی دوسندارم ..

و بعد از چن وقت به یکی حس پیدا کردم هردومون ضربع دیدیم اون انقد سریع هول نیست 

بهشم اعتراف کردم گفتم ک ازش یخته خوشم اومده اونم بعد چند وقت ک من احساسی به کسی نداشتم .اونم گف بزار بگذرع با عقلمون تصمیم بگیریم 

بعد یهو چن روز پیش گفدمیخواد اف بزنه فکر کردم سر حرف منه خود خواه شده گفتم اوکی 

اما رف بعد دو روز اینا اومد فهمیدم اتفاقی واسش پیش اومده عاف زده‌ .بهم بازم گف بزار بگذره 

شاید منم تونسم بهت حس پیدا کردمو دوست بدارم انقدم سرد من تعریف میکنم اون نیست چون نمیتونه اعتماد کنه و تازه فکر کنم دو سه ماهه میگذره از ضربه ای ک دیده

. الان نمیدونم ریسک کنم سرش یا نه . با خودم میگم ادم بازم عاشق میشه . اما اگ شد شد 

نشدم ک هیچ . 

چکار کنم

این حرفو بعنوان کسی که یه روزی 18 سالش بوده بپذیر : بچه ای هنوز سخت نگیر سر این رابطه ها ، بزرگتر ک ...

من منظورم از رابطه با اون رلو اینا نیست 

من اگ کسیو دوست داشته باشم واقعیه برای همیشست 

ینی بنطرت برم ازدواج کنم با خاستگارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا نظرتونو بگین🚶🏻‍♀️

به نظر من ۱۸ سالگی خییییلی زوده برای ازدواج چون مخصوصا هم میگی هدفتم دوستی و به قول خودتون رل و اینا نیست ۴ تا کلاس برو ورزش برو فعلا تجربه اندوزی کن برای ازدواج زودههههههههههه

به نظر من ۱۸ سالگی خییییلی زوده برای ازدواج چون مخصوصا هم میگی هدفتم دوستی و به قول خودتون رل و اینا ...

من خودم مخالفم میترسم خانوادم مجبورم کنن. واسه همین دلم میخواد اگ در اینده ازدواج کنم با یکی باشه ک دوسش داشته باشم

من کلا ندیدمش هنوز  و خوب گفتم  نمییخوام سنتی ازدواج کنم  خاسگار سنتی زیاد داشتم هی ...

وااای یعنی شما داری به اونی فکر میکنی که میگه شااااااید منم تونستم بهت حسی پیدا کنم و دوست داشته باشم🤔 ترخدا بخیااال روحوو روانتونو انقدر ارزون نفروشین این شوهر بشو نیس

وااای یعنی شما داری به اونی فکر میکنی که میگه شااااااید منم تونستم بهت حسی پیدا کنم و دوست داشته باش ...

اگرم سنتی نمیخای ازدواج کنی اکی خب حداقل با کسی ازدواج کن که خودش پا پیش گذاشته دنبال ایا و اگر نباشه 

وااای یعنی شما داری به اونی فکر میکنی که میگه شااااااید منم تونستم بهت حسی پیدا کنم و دوست داشته باش ...

نه انقدم ذهنمو درگیر نکرده که فکر میکنین ما فقط ۳ ماهه یا کمتر اونم چت خیلی کم داشتیم . 

وقتی اف زد رف خوب برام مهم نبود چون انقدی خاطر خاهش نبودم .از یطرفم میگم اونم حق داره 

ضربع دیده الان نمیتونه بیاد بگخ از من خوشش اومده . از یطرفم منم هنوز انگار زوده واسه ازدواجم🚶🏻‍♀️

پلی میترسم خانوادم اصرار کنن ازدواج کنم و دوسم ندارم