sayehjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 284 عنوان تو دایرکت دستم خورد تماس تصویری زود قطع کردم چطو پاکش کنم 63 بازدید | 8 پست سلامبچه ها ترو خدا اگه بلدید کمک کنید خیییلی بد میشه ,تو دایرکت یکی بودم دستم خورد رو تماس میخوام تا آنلاین نشده ببینه پاکش کنم نفهمه ,چکار کنم😭😭😭😭 1402/06/08 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 فکر کنم راهی ندارهبلاکش کن😅 ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
sayehjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 284 فکر کنم راهی نداره بلاکش کن😅 واای نه خییلی خیلی بد میشه
sayehjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 284 ترو خدا فکری بنظرتون میرسه از کجا بپرسم هم بگید واقعا حیثیتیه بخدا سرم داره سوت میکشه
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 ترو خدا فکری بنظرتون میرسه از کجا بپرسم هم بگید واقعا حیثیتیه بخدا سرم داره سوت میکشه روش نگهدارگزینه آنسند شاید بیادunsend ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
sayehjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 284 روش نگهدار گزینه آنسند شاید بیاد unsend نه برا پیام میاد برا این نه
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 نه برا پیام میاد برا این نه خب به نظرم محترمانش اینه که عذرخواهی کنی و بگی اشتباهاً دستت خورده عزیزمسختش نکن ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
sayehjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 284 خب به نظرم محترمانش اینه که عذرخواهی کنی و بگی اشتباهاً دستت خورده عزیزم سختش نکن نه از این بابت طرف خودش میفهمه که اشتباهی بوده ,نبایدبفهمه این ساعت تو دایرکتش بودم
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 نه از این بابت طرف خودش میفهمه که اشتباهی بوده ,نبایدبفهمه این ساعت تو دایرکتش بودم فکر نمیکنم دیگه کمکی از دستم بربیاد عزیزم🥲 ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...