2777
2789

سلام

بچه ها ترو خدا اگه بلدید کمک کنید خیییلی بد میشه ,تو دایرکت یکی بودم دستم خورد رو تماس میخوام تا آنلاین نشده ببینه پاکش کنم نفهمه ,چکار کنم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو خدا فکری بنظرتون میرسه از کجا بپرسم هم بگید واقعا حیثیتیه بخدا سرم داره سوت میکشه

روش نگهدار

گزینه آنسند شاید بیاد

unsend

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
نه برا پیام میاد برا این نه

خب به نظرم محترمانش اینه که عذرخواهی کنی و بگی اشتباهاً دستت خورده عزیزم

سختش نکن

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
خب به نظرم محترمانش اینه که عذرخواهی کنی و بگی اشتباهاً دستت خورده عزیزم سختش نکن

نه از این بابت طرف خودش میفهمه که اشتباهی بوده ,نبایدبفهمه این ساعت تو دایرکتش بودم

نه از این بابت طرف خودش میفهمه که اشتباهی بوده ,نبایدبفهمه این ساعت تو دایرکتش بودم

فکر نمیکنم دیگه کمکی از دستم بربیاد عزیزم🥲