2777
2789
توی اندازه گیری خیاطی بعضیا میگن مثلا موقع اندازه گیری دور سینه یا دور باسن باید انگشتمونو بزاریم زی ...

بستگی داره تو لباس های مجلسی معمولا آزادی نمی‌زارن ولی تو لباسایی مثل مانتو میزارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی الگو حتی برای لباس مجلسی حتما باید پنس بزاریم؟ اصلا این پنس چیه کلا؟

بستگی ب مدل  داره ولی اگ بخواد پنس زیر سینه دوخته بشه ماهیچه ای میشه

یا اگ به مدلت میخوره انتقال بدی به برش عصایی یا سرشانه

توی اندازه گیری خیاطی بعضیا میگن مثلا موقع اندازه گیری دور سینه یا دور باسن باید انگشتمونو بزاریم زی ...

هم توب اندازی گیری هم توی الگو.بعد در پرو تنگ میکنی.اگه تنگ بشه نمیتونی گشاد کنی

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
توی الگو حتی برای لباس مجلسی حتما باید پنس بزاریم؟ اصلا این پنس چیه کلا؟

ببین برای لباس مجلسیم باید الگوی اولیه ات کشیده بشه بعد طراحی صورت بگیره.اصل لباس مجلسی هم به پنس لباسه که لباس به تنت بشینه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

سلام عزیزان

بهترین خیاطی غرب تهران 

طراحی ، برش و دوخت با متد مولر 

پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی 

09134108276

02146086214

با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو ، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.