2777
2789

اونایی که میگین -بله

لطفا سن خودتون و وضعیت تاهل رو هم بگین؟

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط منو تو گفتم ابنو😂پس ما خموش فکریم

😂سلام هم فکر

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
اون رو هم همینطور اتفاقا بنظرم باید پسر رو بیشتر از دختر کنترل کرد پسرا راحتتر از حد و مرز شون خارج ...

اینکه بر هر دو ی نظر رو دارید و پسر دختر نمیکنید هم خوبه

میدونید الان همه رل میزنن و ممکنه دخترتون ببینه تحت تاثیر قرار بگیره اون موقع به شما نگه

خب غلط میکنه ابنا تهش بدبختیه کسی هم ک بدبخت میشه اتفاقا دختره

پسر واسش مهم نیست همشون از دم خیانت کارن

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

اینکه بر هر دو ی نظر رو دارید و پسر دختر نمیکنید هم خوبه

تبعیض جنسیتی بده

ولی نمیشه نادیده گرفت که دخترا حساس ترن

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
خب غلط میکنه ابنا تهش بدبختیه کسی هم ک بدبخت میشه اتفاقا دختره پسر واسش مهم نیست همشون از دم خیانت ...

نظر شما هم محترمه انشالا هیچ دختری اسیب نبیبنه بخاطر همچین چیزی

من اگه بچم دختر باشه یه قرار داد باهاش میبندم تو یک سالگی که باید تا ۲۰ سالگی فقط و فقط ساحل و عشق باباش باشه😎🫵

ولی خب در کل هر جور که خودش دوست داره دیگه رفیق میشم با دخترم از اولش که کامل تو زندگیش مراقبش باشم که یموقع اسیبی نبینه و به اون چیزی که میخواد برسه

اگه پسره واقعا دوستش داشته باشه و دخترم هم از پیش بودن لذت ببره مشکلی نیست

ولی اگه یموقع اشک دخترم دراره میرم پسره رو میدرم

Treue zur mathematischen Sprache:In der Funktion gibt es unendlich viele X für jedes Y, aber es gibt nur ein Y für jedes X, Deshalb sollten wir, wie X, nur einer Person in unserem Leben gegenüber loyal sein.🫵😉