2777
2789
اره موز خیلی گرمه من با چندتا شکلات جوش زدم

منم اینجوری ام

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من از بچگیم به خاطر اینکه خیلی موز دوست داشتم‌زیاد میخوردم تو نوجوانی دبیرستانم سینه هام‌بزرگ‌ ...

جوش نمیزدی؟؟

اره موز خیلی خوشمزس نوش جون 

سینه داشتن بهتر از نداشتنه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

بزار اب پاکی بریزم رو دستت من همه ی راه ها رو رفتم از عطاری جات بگیر تا وکیوم و خراطین و زالو و کرم های سفت کننده بزرگ کننده و قرص حجم دهنده ی سینه و و و و هرراهی بگی هیچ راهی جوابگو نیس جز دکتر و پروتز البته با چاق شدن یه کوچولو بزرگتر میشه یه کوچولو فقط یا با بارداری که بعد شیردهی باز میشه همون سینه حتی با فرم بدتر 

من چند ساله دنبال راهکار بودم براش دیگه دارم پولامو‌جمع میکنم پروتز کنم راحت شم اعتماد به نفسمو ازم گرفت 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
بزار اب پاکی بریزم رو دستت من همه ی راه ها رو رفتم از عطاری جات بگیر تا وکیوم و خراطین و زالو و ...

عمل نکن ضرر داره ، اعتماد به نفس چه ربطی به سایز داره به خدا همین که چهار ستون بدن آدم سالمه ، نعمت ، من اویل عقدم دوست داشتم پروتز کنم ولی میدونی همش فکر می کنم اگر مریض بشم اصلا ارزششو نداره ، 

عمل نکن ضرر داره ، اعتماد به نفس چه ربطی به سایز داره به خدا همین که چهار ستون بدن آدم سالمه ، نعمت ...

نه عزیزم چنتا اشناهام انجام دادن مشکلی نداشتن خیلی راضین

خسته شدم از اینکه تو جشنا ایستادگی سینه هامو و سایزشو زیر لباس مجلسیام تحمل کردم شوهرمم راه میره متلک میندازه دیگه تحمل کردنش برام سخت شد

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
نه عزیزم چنتا اشناهام انجام دادن مشکلی نداشتن خیلی راضین خسته شدم از اینکه تو جشنا ایستاد ...

مگ اندامت چجوریه احه سینه کوچیک حالا بارهیکل لاغر خیلی هم ناجور نیس ظرافته دیگه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
مگ اندامت چجوریه احه سینه کوچیک حالا بارهیکل لاغر خیلی هم ناجور نیس ظرافته دیگه

قد۱۶۸وزن۶۵باسنم اوکیه فقط سینه اونم بخاطربارداری و  بعدبارداری

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم