من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
با خودته خواهری میخوای بزن تو دلت نمونه منم میخواستم موهامو چتری بزنم مامانم همش گفت ن ...
من زدم چند بار زدم موهام از باسنمم رد شده بود بعضیا میگفتن موهات حیف هست نزن بعضیا میگفتن بزن رفتم چتری و مصری زدم هر وقت باد میومد موهام خراب میشد همیشه باید موهامو با اوتو درست کنم همیشه با خودم شونه و مسواک میبردم که باد اومد موهامو درست کنم اوتومو هم میبردم😂بعد چهار روز باز رفتم آرایشگاه کلا موهامو پسرونه زدم
ارع کلن پاره هست عزیزم تا ۹ ماه بعد ب یه چی بخورع خیلییی درد میگیره من چون خیلی دوست داشتم تحمل کردم تازه من بدون بی حسی زدم اصلنم عفونت نکرد بعد ۹ ماه هم عالی شد اصلن مشکلی واسم پیش نیاوردع یه دونه متوسط زدم استیل هم بود
نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را میدیدم در او به دنبال تو میگشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
دوتا امپول عفونت زدم با قرص چرک خشک کن در طول روز پماد استریل چشمی از اون زردا میزدم اسمشو یادم نیست دورشو با الکل ضدعفونی میکردم شب به شب هم با صابون گوگرد نافمو میشستم حتما پیرسینگی انتخاب کن که بهش حساسیت ندی چون روند درمانش خیلی طولانی تر میشه
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»