2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم یکی میگه چیزی نمیشه یکی اینطوری میگه

با خودته خواهری 

میخوای بزن تو دلت نمونه 

منم میخواستم موهامو چتری بزنم مامانم همش گفت نزن 

نی نی سایتا گفتن نزن ولی من زدم 😂😂

کپسول آب نمک الکل اینارو انجام بدی ب هیچ عنوان عفونت نمیکنه فقط مراقبت دارع تا ۹ ماه هم باید صبر کن ...

بعد بزنم درد نمیگیره؟

تکون بدم درد نمیگیره؟

نافم زخم میشه؟

استرس دارم

می‌خوام بگیرم کوچیک بگیرم بزرگ بگیرم سنگین هست نافمو اذیت نمیکنه؟

یدونه کوچیک بدون اویز ساده بگیر تا وقتی زخمش خوب بشه که دستو پاگیر نباشه و عفونت هم نکنه اگه عفونت کرد خیلی تو دردسر میوفتی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بنظرم نزن  منم خیلی پیگیرش بودم یه آرایشگر گفت من پولمو میگیرم میزنم ولی تا وقتی که تو نافته ع ...

من الان نزدیک به شیش ساله دارم دقیقا مثل سوراخ گوشمه بدون التهاب عفونت یا هرچیزی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
با خودته خواهری  میخوای بزن تو دلت نمونه  منم میخواستم موهامو چتری بزنم مامانم همش گفت ن ...

من زدم چند بار زدم موهام از باسنمم رد شده بود بعضیا می‌گفتن موهات حیف هست نزن بعضیا میگفتن بزن رفتم چتری و مصری زدم هر وقت باد میومد موهام خراب می‌شد همیشه باید موهامو با اوتو درست کنم همیشه با خودم شونه و مسواک می‌بردم که باد اومد موهامو درست کنم اوتومو هم می‌بردم😂بعد چهار روز باز رفتم آرایشگاه کلا موهامو پسرونه زدم

بعد بزنم درد نمیگیره؟ تکون بدم درد نمیگیره؟ نافم زخم میشه؟ استرس دارم

ارع کلن پاره هست عزیزم تا ۹ ماه بعد ب یه چی بخورع خیلییی درد میگیره من چون خیلی دوست داشتم تحمل کردم تازه من بدون بی حسی زدم اصلنم عفونت نکرد بعد ۹ ماه هم عالی شد اصلن مشکلی واسم پیش نیاوردع یه دونه متوسط زدم استیل هم بود 

من زدم چند بار زدم موهام از باسنمم رد شده بود بعضیا می‌گفتن موهات حیف هست نزن بعضیا میگفتن بزن رفتم ...

من سر تصمیمام پشیمون نمیشم 

من حتی بهمم نیاد با اعتماد بنفس میگردم 😂

البته دو نفر دیدن موهامو میگن بهت خیلی میاد 

هرکاری دوست داری بکنی بکن تو دلت نمونه 

با الکل تمیز میکردی درد نمیگرفت وقتی تکون میخورد؟

آره 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
چطوری نگهداری کردی؟

دوتا امپول عفونت زدم با قرص چرک خشک کن در طول روز پماد استریل چشمی از اون زردا میزدم اسمشو یادم نیست دورشو با الکل ضدعفونی میکردم شب به شب هم با صابون گوگرد نافمو میشستم حتما پیرسینگی انتخاب کن که بهش حساسیت ندی چون روند درمانش خیلی طولانی تر میشه