2777
2789
عنوان

خسته گی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا هم شکمم بزرگه هم رنگ صورتم پریده و کدر شده

پس بدنت خیلی سرده. دوغ و ماست و ابدوغ خیار و اینا اصلا نخور. چیزای انرژی زا بخور بیشتر. مثل خرما و ارده. ارده شیره. شربت عسل. الان پاییزم نزدیک  هست اگه به خودت نرسی بدتر هم میشه کسل تر میشی.

الهی به امید خودت...  
پس بدنت خیلی سرده. دوغ و ماست و ابدوغ خیار و اینا اصلا نخور. چیزای انرژی زا بخور بیشتر. مثل خرما و ا ...

چ راهکاری میتونی بدی بهم عزیزم ک صبح ک بیدار میشم دیگ نخابم 

پاشم به کارام برسم 😓😓

چ راهکاری میتونی بدی بهم عزیزم ک صبح ک بیدار میشم دیگ نخابم  پاشم به کارام برسم 😓😓

من خودمم مثل شما بودم یه دوره. تا هدف نداشته باشی اوضاع همینه. هدفی که تو رو مجبورت کنه. 

مثلا اگه هدفت این باشه که صبحها برم پیاده روی، چون زور پشتت نیست صبح که خوابت میاد اونقدر ارادت ضعیفه که میگی بیخیال میخوابم .

باید خودت رو تو موقعیت انجام شده قرار بدی. مثلا باشگاه ثبت نام کنی. یا اگه بچه داری اونو کلاسی چیزی یا مهد بذاری که مجبور باشی پاشی از خونه بزنی بیرون. در کنارش به تغذیه ات برسی. بعد از یه مدت عادتهای غلط رو ترک میکنی و زندگیت به روال عادی برمیگرده.

من خودم بعد از به دنیا اومدن پسرم افسردگی گرفتم و این مدلی بودم. پسرم سه سالش که شد تصمیم گرفتم درسمو ادامه بدم. و کنکور ارشد دادم و قبول شدم و همون شد هدف و انگیزم. تغییر کردم چون زور پشتم بود. وگرنه با اون اراده ی ضعیفم تغییر کردن سخت بود.

الهی به امید خودت...  
من خودمم مثل شما بودم یه دوره. تا هدف نداشته باشی اوضاع همینه. هدفی که تو رو مجبورت کنه.  مثلا ...

منم افسردم میدونم 😓 سعیمو میکنم گلم .. مررررسی از راهنماییت