2777
2789
عنوان

پسر عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 67 پست
چجوری؟

یه پسریو دوست داشت همش مثل بچه ها اویزونش بود و پسره هم بی محلش میکرد و اینم همشششش گریه و زاری

یبار یه تاپیکی دیدم با این موضوع همینجوری پرسیدم فلانی هستی گفت آره و .....

نامردا جفتمون رو ترکوندن😒

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
یه خواهر داره  اسم مامانش بدری  اسم بالاس حمید

هیچ بای بای

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ بای بای

خودشه؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
خودشه؟

ن بابا 

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛
یه پسریو دوست داشت همش مثل بچه ها اویزونش بود و پسره هم بی محلش میکرد و اینم همشششش گریه و زاری یبا ...

پوف🪒

خب دیگ پس نترس بگو چ غلطی میخوای کنی؟اول ابرو خودت میره توب زور گفتی بیا باهام دوست شو ب زور تهدید ک ...

امااینک بدتره ممکنه لج کنه باش دوستانه حرف بزنه یهتره ک

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

امااینک بدتره ممکنه لج کنه باش دوستانه حرف بزنه یهتره ک

اخه بخدادیگ تواین دوره زمونه ارامش و صحبت جواب نمیده حداقل ادمایی ک گیر من افتادن ک یه مشت زبون نفهم بودن توزندگی فقط دادوبیداد جواب داد

اخه بخدادیگ تواین دوره زمونه ارامش و صحبت جواب نمیده حداقل ادمایی ک گیر من افتادن ک یه مشت زبون نفهم ...

اونک کاملادرسته مردم فق زبون زورمیفمن امایوقتای بایدساکت باشی تابت ضربه نزنن البته من زیادی صلح میطلبم کلالالم مقابل همه واصلااینودوس ندارم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اخه بخدادیگ تواین دوره زمونه ارامش و صحبت جواب نمیده حداقل ادمایی ک گیر من افتادن ک یه مشت زبون نفهم ...

پسر عمومم خیلی فحش های بدی میده کلا اخلاق خانواده شوند خوب نی

اونک کاملادرسته مردم فق زبون زورمیفمن امایوقتای بایدساکت باشی تابت ضربه نزنن البته من زیادی صلح میطل ...

خواهرمن درست میگیا ولی بقران منم مثل شمالال بودم هرکی هربلایی خواسته تاحالاسرم اورده اما یه مدته حقمو پس میگیرم میبینم خیلی بهتر جواب میده از حرف نزدن ادماتابفهمن ازشون میترسی  بدترمیکنن یک بارامتحان کن ببین بهترنمیشه

یه پسریو دوست داشت همش مثل بچه ها اویزونش بود و پسره هم بی محلش میکرد و اینم همشششش گریه و زاری یبا ...

ااااوف ک میچسبه اشناپیداکنی اینجامنم موخام

[QUOTE=307849860]خب دیگ پس نترس بگو چ غلطی میخوای کنی؟اول ابرو خودت میره توب زور گفتی بیا باهام دوست شو ب زور تهدید ک ...[/QUOTE

اوک فقط  دلم میگه گناه داره اما مغزم میگه بلاک کن بره موندم