2777
2789
عنوان

پسر عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 67 پست
 میگه که باید مال خودم بشی به همه میگم اما نمی دونه من به مامانم گفتم همه چیو 

خب دیگ پس نترس بگو چ غلطی میخوای کنی؟اول ابرو خودت میره توب زور گفتی بیا باهام دوست شو ب زور تهدید کردی حالاتوبترسونش نزارفک کنه ترسیدی

17سالمه اما هنوز افکارم بچه گونس

خب بچه‌ ای چون....

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمش علی هست؟

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

اسمش،علی هست؟؟

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

وقتی میدونی بچه ایی چرا میری تو رابطه ۱۷ ساله ... اخه با خودتون چی فک میکننین 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
چطور روتون میشه بیشعوریتونو تاپیک میزنید با افتخار؟؟ حداقل خجالت بکشید و مخفی کنید بیچاره آدمای سال ...

واقعاااا😏😏😏😏👍

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

دخترعموی اسی توی تاپیکه🙄🙄

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
حس میکنم خواهرشی

😐اسمش چیه خب اهل مازندرانه؟

دخترعموی اسی توی تاپیکه🙄🙄

رعایت کنید😂😐