2777
2789
عنوان

دوستانی که افسردگی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 43 پست
خستم  هدفی ندارم  چیزایی ک قبلا ذوق میکردم الان برام بی معنی شدن  از ته دل نمی خند ...

منم همینم 

میدونی فکر میکنم شاید یه تغییر بزرگ درست کنه همه چیو 

همه چی تکراریه 

حوصله شوهرمم ندارم ،اصلا درک نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش روانپزشک یا روانشناس.  فقط دکتر میتونه تشخیص قطعی بده.  ولی ممکنه افسردگی باشه ب ...

من ده سال پیشم افسرده بودم 

مشاور روانپزشک رفتم 

یه مشت دارو 

دیگه داشتم روانی میشدم 

باز گذاشتم کنار بهتر شدم 

الان بازم برگشته 

عزیزم اینا که علائم افسردگی نیست، کم خونی داری

علائم افسردگی هم میتونه باشه. ولی باید دکتر بره تا معلوم شه علتش چیه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نمیدونم افسرده ام

میفهممت منم بس داغون بودم اومدم سایت یه ذره بهترم 

من تازه روانشناس هم میرم در هفته دو جلسه کلا از دنیا و آدما سیر شدم نه دوست دارم جای برم نه کسی بیاد 

ناامید خیلی حس بدیه شروع کردم نماز خوندن 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
منم همینم  میدونی فکر میکنم شاید یه تغییر بزرگ درست کنه همه چیو  همه چی تکراریه  ح ...

منم یجورایی کات کردم😅

بعد میخام شخصیتمو کمی ارتقا بدمو ب خودم برسم اما نمیشه، همیشه میخام انجام بدم ولی هیچوقت حال ندارم 

چن ماه پیش یه سری مسائلی پیش اومد ک افسردگی بدی گرفتم حالا خوب نمیشه 

کم خونیم یه دونه پایینه  تازه آزمایش دادم دکتر گفت دارو نمیخاد

بدن درد عزیزم یا از کم خونی یا کمبود دِ 3،هفته ای دوتا قرص آهن بخورید، روزی یه دونه ام ویتامین د3 هزار، ببینید چقدر حالتون بهتر میشه

من از تو بدتر بودم طوری که از تختخواب بیرون نمیودم با یکی از دوستام که تو داروخونس حرف زدم گفت کم خو ...

ببین من آزمایش دادم 

دو تا فاکتور مال کم خونی 

هرکدوم یدونه پایینه 

دکتر گفت نیاز به دارو نداره 

بدن درد عزیزم یا از کم خونی یا کمبود دِ 3،هفته ای دوتا قرص آهن بخورید، روزی یه دونه ام ویتامین د3 هز ...

جمعه د ۵۰ هزار خوردم 

آهن دو تا تو هفته بخورم خوبه؟؟

کلسیمم نزدیک یماه میخورم

من ده سال پیشم افسرده بودم  مشاور روانپزشک رفتم  یه مشت دارو  دیگه داشتم روانی میش ...

داروهای روانپزشکی عوارض زیاد دارند. 

اگه قبلا هم تشخیص افسردگی گرفتی امکان داره الان هم افسردگی باشه. ولی باز هم باید دکتر بری. پیش روانشناس یا روانپزشک برو. 

البته درمان اختلالاتی مثل افسردگی فقط دارو خوردن نیست. رفتار درمانی و روان درمانی پیش روانشناس بیشتر کمک میکنه به فرد مبتلا. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من همیشه بی حال بی حوصله سردرد گردن درد شونه درد همش گریه میکردم هیچ جا بهم خوش نمیگذشت پرخاشگر و عصبی شده بودم اصلا به خودم نمیرسیدم اصلا به خونه نمی رسیدم فقط خواب و گریه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید