2777
2789
ببینم و تعریف کنم 😂😂😂😂

🤣🤣🤣حالا این یزید ببینم شماره میده 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
اینجا عرب  اونجا افغان بابا تاپیک ایرانی ندارید بیاییم😂

مگه عربامون ایرانی نیستن؟🙂😐

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ساله ازدواج کردین مگه ک بلد نیستی

اسی من لرم خیلیم عربا رو دوس دارم😍😁

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
فدات. من ارومیه استان آذربایجان غربی. گلم کدو فصل برای سفر اومدن به شهر شما خوبه زیاد اذیت نشی تو ...

عزیزم اینجا اواخراسفند تا اخواهر فروردین اوکیه دیگه همش یا گرررم یا سردد

عزیزم اینجا اواخراسفند تا اخواهر فروردین اوکیه دیگه همش یا گرررم یا سردد

رد کن بیاد شماره اون پسر خوشتیپه رو که تو دبی هست 🤣🤣🤣🤣🤣

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 
عربهای مورد نظر تو این تاپیک ایرانی هستند مثل ترک های ایران - کردهای ایران - بختیاریهای ایران - همه ...

لطفا نگو بختیاری بگو لررررررر 

اگه دیدی خسیسه ولش کن هاااا 😂😂😂😂😂

چییی خسیسسس علی یارش 🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤