2777
2789
عنوان

کرم ابرسان شیر گاو ایمجز

262 بازدید | 12 پست

کسی استفاده کرده من خریدمش ولی یکم جوش زدم خاستم ببینم بخاطر  اونه

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره به خاطر اونه.منم خواستم از خانومی بگیرم دیدم مردم راضی نبودن

واقعا ؟؟ حیف شد خیلی دوسش داشتم

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
بوی تند داره؟

اره بعضی وقتا میزنم به صورتم سرم درد میگیره 

نمیدونم شایدم من حساسم

کلا ایمجز بیواکوا واینجور چیزا رو نزنین ب صورتتون الان همین کرم شیرگاوش نهایت ب دستت بزنی خوب باشه ک ...

اره واقعا

اره بعضی وقتا میزنم به صورتم سرم درد میگیره  نمیدونم شایدم من حساسم

از اونه صورتت جوش زده منم پوستم حساسه اگه یه کرمی بزنم که بو داشته باشه صورتم جوش میزنه برای همین  وازلین میزنم 😓

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

کلا ایمجز بیواکوا واینجور چیزا رو نزنین ب صورتتون الان همین کرم شیرگاوش نهایت ب دستت بزنی خوب باشه ک ...

البته همه ی محصولاتشونم بد نیست بهرحال محصولاتشون میان رده ست خوب و بد داره