2777
2789
عنوان

بیاین عکس بینیمو بعدعمل گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 45 پست

چقدر خوشگله

هزینه اش چقدر شد

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای گچ پیش خود دکترت برو که بعدا اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد نگه پیش فلان دکتر رفتی خراب کرد 

پیش خودش برو تا نتیجه کارش رو هم خودش ببینه

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

تقریبا۴۲تومن مرسی😍

خیلی خوشگل شده

منم میخوام عمل کنم دنبال ی دکتر خوب تو اصفهانم

برای گچ پیش خود دکترت برو که بعدا اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد نگه پیش فلان دکتر رفتی خراب کرد&nbs ...

اخه توماشین حالم بدمیشه هشت ساعت هم مسیره خیلی اذیتم همه میگن گچ بینی ب راحتی درمیاد

راضی بودی؟میشه نظرتو بگی راجع ب بینی من؟

من ن بینیم طبیعی شده

نوک بینیت خییلی دوس دارم عالی شده 

اما قوس نداره احتمالا خودت نخواستی 

قبل عمل قوز داشتی؟ 

بزار من عکس بینیم بزارم 

اخه توماشین حالم بدمیشه هشت ساعت هم مسیره خیلی اذیتم همه میگن گچ بینی ب راحتی درمیاد

ای وای کاش میتونستی بری پیش خودش اینجوری بهتره 

حالا با دکترت مشورت کن شاید خودش یه دکتری رو تو شهرتون بهت پیشنهاد بد۶