2777
2789
عنوان

روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
چکار کنیم صورتی شفاف و شاد داشته باشیم پوستم چرب دهیدارته است

ی ابرسان ژنو بگیر ابی رنگه 

پوست دهیدراته رو میکنه مثل شیشه شفاف 

جوش نمیزنی

من با هر ابرسانی جوش میزدم 

خدا خیرش بده تو داروخونه دختره معرفی کرد خریدم تا الان راضی راضیم البته ۴امین باره خریدم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
ی ابرسان ژنو بگیر ابی رنگه  پوست دهیدراته رو میکنه مثل شیشه شفاف  جوش نمیزنی من با هر ا ...

از کجا میفهمین که پوست دهیدراته ست؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گآهی جوش ریز بیشتر موقه پریودی  هر چی که پوستم خوب بشه ۳ تا ۴ تومن

گلم اولین نکته ای که باید بدونید اینه که نباید تحت هیچ شرایطی با صابون یا شامپو پوستتونو بشورید 

یه ژل شستشوی مناسب میتونم بهتون کامان و نوتروژینا معرفی کنم آمبرلا هم خوبه نوع بدون چربیش

دومیش ابرسانه ابرسان نوتروژینا مدل هیدروبوست عالیههه

ضد جوش هم میتونید سالسیلیک اسید بیوآکاو رو امتحان کنید تاثیر خوبی داره تونر هم استفادهه نکنید باعث چربی بیشتر میشه

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
ی ابرسان ژنو بگیر ابی رنگه  پوست دهیدراته رو میکنه مثل شیشه شفاف  جوش نمیزنی من با هر ا ...

عکسش میزاری

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
گلم من پوستم مختلطه  دهیدارتست بنطرت چه چیزایی استفاده کنم درست بشه درحال حاظر ژل هیدروبوست نو ...

گلم عوامل زیادی تاثیر دارن 

اب زیاد بنوشید یه شویند مناسبم داشته باشید نوتروژینا گریپ فروپ میتونه کمکتون کنه

ابرسان هاتون برندشون خوبه نمیدونم چرا تاثیر نداشتن

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
پوسته پوسته میشه  حالت کشسان پیدا میکنه

آهان ممنون 

یه آبرسان خوب و یه لایه بردار خوب میدونین بم بگین؟ همینطور یه کرم ضدآفتاب برای پوست مختلط

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
ضد آفتاب کره ای ژیگات خوبه؟ اخه قیمتش ارزونه

نمیدونم تا حالا اسمش به چوشم نخورده

عزیزم واسه از بین بردن کک و مک هم پیشنهادی داری؟ یا لکه بر خوب میشناسی که بدون کورتون باشه و بازگشت ...

ویتامین سی استفاده کنید سرمش رو

ممنون بابت پیشنهادتون گلم

آهان ممنون  یه آبرسان خوب و یه لایه بردار خوب میدونین بم بگین؟ همینطور یه کرم ضدآفتاب برای پوس ...

برای پوست مختلط ن عزیزم من پوستم چربه گلم 

لایه بردار استفاده نمیکنم کلا

ابرسانم ژنو هست راضیم بشدت برای پوست چرب البته

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
ویتامین سی استفاده کنید سرمش رو

چه مارکی؟