2777
2789
عنوان

کی گفته مادرا فرشته ان

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
چه نقطه مثبتی واقعا فکر کن تو تو همه چی موفق باشی هی جلوت بگیره فکر کن راننده حرفه ای باشی همه جا بر ...

خاک توسرم منم اعصاب ندارم هروقت کنار پسرم میشینم کلی غر میزنم به تند رفتنش آخرشم میگم تو اصلا رانندگی بلد نیستی در صورتیکه تمام عالم قبولش دارن😪

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نقطه مثبتی واقعا فکر کن تو تو همه چی موفق باشی هی جلوت بگیره فکر کن راننده حرفه ای باشی همه جا بر ...

همه آدما نقطه مثبت دارن 

بعضی وقتا انقد ذهن ما بدیها بزرگ می‌کنه و مثل کلاف و گلوله برف گنده می‌کنه که نمی‌تونیم ببینیم.

می‌دونم ناراحتی ولی واقعا هر مشکلی راه حلی داره 

ایشونم مادرته

با یه لحن مناسب بگو از این رفتار اذیت میشم مطمئن باش تاثیر می‌ذاره

کینه توز نباش، مادر خیلی واژه مقدسیه شاید متوجه نیست این رفتار این اشتباهه و دلگیر میشی

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

خاک توسرم منم اعصاب ندارم هروقت کنار پسرم میشینم کلی غر میزنم به تند رفتنش آخرشم میگم تو اصلا رانندگ ...

اگه فقط همینه در این مورد اذیت میکنی عیب نداره اینو میشه کوتاه آمد من سر همسایه که گفتم ماشینش برداره برم بیرون یه دنیا بهم فحش داده

همه آدما نقطه مثبت دارن  بعضی وقتا انقد ذهن ما بدیها بزرگ می‌کنه و مثل کلاف و گلوله برف گنده م ...

شاید باورت نشه ولی من دیگه به جایی رسیدم با این حرفا آروم نمیشم 

شاید باورت نشه ولی من دیگه به جایی رسیدم با این حرفا آروم نمیشم 

میفهمم منم مشابه مشکلات تورو داشتم و حتی تو دوران کودکی شدیدترش 

یعنی بهم تجاوز میشد و مادرم منو مقصر میدونست و اصلا بهم توجه نمی‌کرد ولی واقعا بخشیدمش ، کنکور قبول نشدم کلی سرکوفت ‌و تحقیر و جلوی بقیه آبروم می‌برد و .... زیاده

اگه بخوام بهش فکر کنم فقط خودمو نابود کردم 

برای همین گذشتن رو انتخاب کردم 

به عنوان کسی که کنار اومدم میگم تو همین راه انتخاب کن اگه نمیخوای فرسوده بشی 

رو نقطه مثبتش نمیتونی تمرکز کنی ، رفتاراش رو نادیده بگیر 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

واقعا این چه عدالت خداس الان وقوی مادری ایجوره بهشتم باید زیر پاش باشه

عزیزم این به این معنی نیست بهت برای همه مادراست

درکل میگن بچه بزرگ کردن وبارداری سخته بهشتم زیرپاش باشه کمه دیگه هرکی لایقش باشه بهشتم براش هست دیگه اینطورنیست هرچی بدی هست کنه بگن چون مادره بیابهشت برای تو😁

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم این به این معنی نیست بهت برای همه مادراست درکل میگن بچه بزرگ کردن وبارداری سخته بهشتم زیرپاش ...

دقیقا در حقیقت یه نقل قول عامیانه ست. نباید انقد روش تمرکز کرد 

والا ایجور مادر های نباید یه روز خوشم داشته باشن

مادری مثل من

عصبیم سربچم

کاش بچگی میمردم

کسی  ک منو نمیخواست چرا زنده موندم این همه بلا سرم اومد بازم زنده ام😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂