2777
2789
عنوان

فیلم معمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 28 پست
مرسی ازت برای ۱۳ سالم مناسبن؟

بله 

البته شاید یکم پیچیده باشن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بله  البته شاید یکم پیچیده باشن

مممنونم حتما میبینم عزیزم 

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما خودتون دیدین؟ موضوعش حدودی درباره  چیه؟

آره اولی درباره چندتا جوونه که وارد یه بازی میشن.... 

هراتاقی اگه نتونن ازش خارج بشن میمیرن 

دومی هم براساس واقعیته درمورد رمزگشایی در زمان جنگ جهانیه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

مرسی از همتون واقعا کمکم کردین حتما میبینمشون🥰😍

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

آره اولی درباره چندتا جوونه که وارد یه بازی میشن....  هراتاقی اگه نتونن ازش خارج بشن میمیرن&nb ...

چه جالب🤩 اصلا برای من ساخته شده😅😇

والا اگه از نظر صحنه ناجور میگی.من از پلتفرم ایرانی دیدم.ولی ماجرا طوری نیست که ازین صحنه ها داشته ب ...

آها مرسی

فیلم shutterisland و gone girl  سریال lost , fringe,leftovers

😘😘

آره اولی درباره چندتا جوونه که وارد یه بازی میشن....  هراتاقی اگه نتونن ازش خارج بشن میمیرن&nb ...

فقط عزیزم فیلم هستن دوتاشون؟

[QUOTE=307697890]تنت بسی معماییه[/QUOTE بچه ها این فیلمایی که گفتین برای ۱۳ سالم مناسبه؟

مناسبه فقط متوجه نمیشه چی به چیه😅

من خودم با کسی دیدم که قبلا چندبار دیده بود و برام ماجراهارو توضیح میداد ولی باز کامل متوجه نشدم اینقدر که معماییه

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
مناسبه فقط متوجه نمیشه چی به چیه😅 من خودم با کسی دیدم که قبلا چندبار دیده بود و برام ماجراهارو توض ...

اوووه چه معمایی🥴😆

فقط عزیزم فیلم هستن دوتاشون؟

آره هردو فیلمن 

اتاق فرار ۱ و ۲ داره 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....