2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 7270 بازدید | 25 پست
اسلیو برا شما بهترهمنم دارم روانی میشم نمیدونم تلاش کنم برا آخرین بار یا برم عمل کنمخیلی عوارض داره ...

به شدت عوارض عمل زیاده.اصلا بهش فکر نکنید.اوایل متوجه نمیشید حتی تا یه سال.

بعد از اون عوارض شروع میشه و به حرف من میرسید.اولاش خوشحالین که لاغر شدین و تند تند دارین وزن کم میکنید.بعد از یکی دو سال آرزو میکنین برگردین قبل از عمل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت همین عملو انجام دادین؟تجربیاتتون رو دارین میگین؟

بله.برادرم.همسایمون و دوتا دیگه از اقوام.هیچکدومشونم راضی نیستن.بعد از یکی دوسال مخصوصا عوارض روحیش آشکار میشه

برو عمل  راحت بشو منم یک ماهه عمل کردم بایپس خیلی خوبه وقتی میبینی وزن کم کردی خودت ذوق میکنی اینایی  که میگن خطر مرگ داره  برای منم گفتن خیلیا ولی  تصمیم خودما گرفتم چون عمر دست خداست بعدم عوارض عمل خیلی کمتر ازعوارض  چاقیه

به شدت عوارض عمل زیاده.اصلا بهش فکر نکنید.اوایل متوجه نمیشید حتی تا یه سال.بعد از اون عوارض شروع میش ...

😐😐😐دکترشون کی بوده؟؟؟

من والا ۹ ماهه با علی الماسی عمل کردم از ۱۱۰کیلو شدم ۶۷ کیلو خیلی حال روحیم بهتر از قبله جسمی که دیگه نگم انقدر پر انرژیم...

فزق بای پس با اسلیو چیه؟

عزیزم تو ریزه خواری و اینکه میل به شیرینی جاتت چقدره

باید دکترت تشخیص بده

من همه بهم میگفتن بای پس کن ولی دکترم مهدی هاشم آقایی بود گفت اسلیو کافیه و برنمیگرده وزنت

الان ۵ ساله جراحی کردم از ۱۲۴ شدم ۶۴ کیلو خداروشکر

شما عمل کردین؟

خیلیا خودشون عمل نکردم ولی دیدن اطرافیانشون برگشته وزنشون اینجور میگن

منم چند نفرو دیدهه بودم ولی از منی که ۵ ساله اسلیو کردم بپرس

تو اسلیو فقطططط دکتر مهمه و تو مرحله بعد اینکه خودت چقدر رعایت کنی

من خودمو کشتم تا دکتر انتخاب کردم اخر رفتم با مهدی هاشم اقایی عمل کردم خداروشکر دکتر با وجدانی سر راهم قرار گرفت