2777
2789
چیه😂😂دست کشیده بنظرم قشنگه🥹

اره قشنگ هست ولی جالب بود از این عکس دستا بولد بودن😂😅😅

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
خب سلیقه ها متفاوته واقعا

درسته گلم ولی من خودم واقعا منتظر یه قیافه خاص بودم ولی دیدم حداقل از نظر من معمولی بود. هرچند به قول شما اگر یکی از بچه ها هین عکس رو میذاشت و نظر میخواست حتما میگفتم خیلی خوبی

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنجلینا جولی خیلی خوشگله قطعا ولی سلیقه منم نیس😁 مثلا من هانده آرچل و زیبا کرمعلی و سلنا گوم ...

شاید باور نکنی ولی هانده رو هم گفتن معمولی رو به پایین هانده به این خوشگلی

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
شاید باور نکنی ولی هانده رو هم گفتن معمولی رو به پایین هانده به این خوشگلی

اینجا کسی قشنگ نیست فق باید تاپیک بزنی زشت ترین دختر همه میریزن سرت میگن وای نکو قشمگ

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
اینجا کسی قشنگ نیست فق باید تاپیک بزنی زشت ترین دختر همه میریزن سرت میگن وای نکو قشمگ

دقیقا 

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
غلط کردنننننننن😂😂😂😂😉😉😉 خدایی هانده اگ معمولی رو پایین باشه پس من زشت رو ب پایینم😐😐

به خدا اینجا دنیای عجایب هست