2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک خوردن؟بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 18 پست
آره بچه ۵ ماهم بغل گرفت منو میزد میدونه بچم بغلش باشه کاریش نمیکنم از حس مادریم نقطه ضعف گرفته بی شر ...

آخی عیب نداره ولی سعی کن باهاش راه بیای تا اونم عصبی نشه بخواد کتکت بزنه من دو ساله خیلی خوبیم باهم چون سعی میکنم باهاش راه بیام چاره ای ندارم بخاطر بچه هام مجبورم قبل اون خیلی دعوا داشتیم

پسرام یعنی خود خوشبختی

اره کتکم زد و پامو نزدیک یماهه میذارم زمین خیلی دردمیکنه و مقصر خودش بود منم خیلی جیغ کشیدم و زدمش وداشتم میرفتم خونه بابام بزور جلومو گرفت صورتش از ترس مثل گچ شده بود ولی هیچ وقت نمیبخشمش و سردتر از قبل شدم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کتکم زد و پامو نزدیک یماهه میذارم زمین خیلی دردمیکنه و مقصر خودش بود منم خیلی جیغ کشیدم و زدمش و ...

بچه دارین؟وقتی سردی باهاش ینی چیکار میکنی؟اون چطور برخورد میکنه در مقابل

بچه دارین؟وقتی سردی باهاش ینی چیکار میکنی؟اون چطور برخورد میکنه در مقابل

اره بچه دارم خیلی بچم بعد اون کتک ترسید و استرسی شد

ازهمه لحاظ سردم دوست دارم تنها باشم پیشم نباشه خیلی ببخشید ولی اصلا دلم نمیخواد باهاش رابطه داشته باشم و زوری شده و حتی تاحد ممکن جامم جدامیکنم و ته دلم نمیخوامش نه‌تنها بخاطر کتک چون بشدت دروغگوعه و چندین سال خیلی اذیتم کرده،،اونم همش غر میزنه چرا رفتارات عوض شده مثل قبل حرف نمیزنی شوخی کنی بخندی ولی دست خودم نیست خیلی تاحالا منو شکسته بارفتاراش

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚