2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

Sen Sevdanın Özü Ah Sen Düşlerin Gözü Sen Yarının Sözü Ah Canım Benim Sol Yanım Benim ...

میگه 

تو خود عشقی 

اه تو چشم همه رویاهایی 

تو حرف فردایی 

اه جان من سمت راست من 

(نمیدونم اینجا چی میگه بریم پایین😅🥴)

طاقت بیار درد یا زخم درونم 

تا اینجاشو داشته باش ببینم بقیشم میتونم ترجمه کنم😂😅🤷عزیزم نمیدونما تا چه حد درسته ترجمم 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
میگه  تو خود عشقی  اه تو چشم همه رویاهایی  تو حرف فردایی  اه جان من سمت راست ...

عهه شماهم مثل همون ترجمه کردی پس درسته ترجمش تقریبا من شک کردم یکمم😬😬❤ ممنونننن از زحمتی که کشیدیییی قشنگممم

عهه شماهم مثل همون ترجمه کردی پس درسته ترجمش تقریبا من شک کردم یکمم😬😬❤ ممنونننن از زحمتی که کشیدیی ...

فداتم عزیزم من کلاس نرفتم فقط از بچگی ماهواره داریم یاد گرفتم شاید اشتباه هم باشه دیگه ببخشید 😅

فداتم عزیزم من کلاس نرفتم فقط از بچگی ماهواره داریم یاد گرفتم شاید اشتباه هم باشه دیگه ببخشید 😅

خدانکنه نهه اتفاقا درست بود،منم فیلم ترکی زیاد دیدم ولی همش دوبلهه هیچی یادنگرفتم😁

خدانکنه نهه اتفاقا درست بود،منم فیلم ترکی زیاد دیدم ولی همش دوبلهه هیچی یادنگرفتم😁

من خودمم ترکم برا من آسونه عزیزم شما اگه ترک نباشی یاد گرفتنش سخت برات 

مرسیییی همینم کمک دهنده بوود:)))😁❤ واقعاا بنده خداا

خواهش  می کنم عزیزم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز