2777
2789
عنوان

طلاق و دوری بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 50 پست
پدرش میلیاردره پسرم بزرگ بشه عمرا سمت من نمیاد

اگه خانوادش خوبن و همسرت پدر خوبی برا بچه هست بزار همونجا باشه ،یه مادر چیزی جز خوشبختی و رفاه بچش میخاد؟؟ 

اولا اگ میتونی که درستش کن شوهرتو ،با مشاوره و هرچی.

اگ شد فبها، نشد جدا شو اونوقت . بچتم اگ میتونی و درامد داری و خانوادت مشکل ندارن تا هفت سالگی بگیر وگرنه بزا پیش پدرش بمونه

بهتون تبریک میگم بابت روحیه تون. ولی روحیات باهم فرق داره. بنظرم ادم یکبار حق زندگی داره و نباید او ...

صبرکردم و نتیجه داد، همسرم خیلی خیلی بهتر شدن ، و نه خودش نه به هیچ کس دیگه ای اجازه نمیده منو اذیت کنه، اینقد منو و بچم۲سالم به هم وابسته ایم که یه لحظه طاقت دوری همو نداریم،و احساس میکنم جز زن‌های خوشبخت دنیام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفته میذاریم مهد بچه بتو نیاز نداره  من نمیخوام جدا شم  ولی با مادرش هماهنگن که منو طلاق ...

ولی من یادمه خودت اصرار به طلاق میکردی و حتی ترجیح میدادی بچتو بزاری پیش باباش تا بتونی کار کنی.من چند وقته تاپیکاتو میخونم

صبرکردم و نتیجه داد، همسرم خیلی خیلی بهتر شدن ، و نه خودش نه به هیچ کس دیگه ای اجازه نمیده منو اذیت ...

تجربه زندگی خودم و بیشتر ادمای اطراف بهم میگه که خیلی از مردا به مرور زمان تغییر میکنن،البته همه نه.از بعضی مردا واقعا باید جدا شد ولی بعضی اخلاقا بعد چند سال بهتر میشن

خواستم بتر سونمش ولی از خداش بود 

اگ میلیاردره ک مهریتو بگیر پس .نفقه اجرت المثل و..

ببین اگ اون نمیخادت ،پس فعلا تو کاری نکن ، چون تو تقاضای طلاق کنی باید از همه چیت بگذری. ولی اون بخاد طلاق بده همه حق و‌حقوت رو تمام و‌کمال باید پرداخت بکنه..بچتم تاهفت سالگی نمتونه بگیره. 

اسی توی تاپیک قبلی هم جواب دادم بهت نمی‌دونم دیدی یا نه 

ولی وقتی این تاپیک ت رو دیدم فهمیدم

که فقط دنبال تایید کاری هستی که کردی ( ترک بچه ات) 

و میخوای همه بهت بگن خوب کاری کردی که عذاب وجدانت کم بشه. 

امیدوارم به جای این کارها تصمیم عاقلانه برای زندگیت بگیری. 

و به جای لجبازی اول سعی کنی با کمک مشاور خانواده مشکلت رو حل کنی. 

شما و همسرت در قبال پسرت مسئولید. 

اگ میلیاردره ک مهریتو بگیر پس .نفقه اجرت المثل و.. ببین اگ اون نمیخادت ،پس فعلا تو کاری نکن ، چون ت ...

توافقی امضا کردم پونصد بده هفته ای دوروز بچه پیش من باشع همه چی تموم شده

با پونصد چکار میشه کرد ؟البته اگ پول و پس انداز داری بزار روی اون پونصد تومن و هرطور هست یه خونه کوچیک بخر . ولی حتما بخر .

بعد اون رو بده رهن و اجاره برو یجای بهتر برا خودت رهن کن .

چون اگه امسال یه خونه ۵۰۰رهن کنی سال دیگه با این اوضاع قیمت ها،بااون ۵۰۰باید بری مناطق پایین تر .چون ارزش پولت کم‌شده.

ولی اگه بخری هرسال میره بالا قیمت خونه ت

ما پنج سال پیش با صد میلیون یه‌خونه خریدیم الان همین خونه ۱میلیارد و پونصد قیمتشه.

فکر کن اگ اون سال میرفتیم صدتومن رو رهن میکردیم ،الان بااون صدتومن میخاستیم چیکار کنیم ؟؟؟