2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه طلا باشه شماره داره من چند سال پيش يه گردنبند از طلافروشي گرفتم بعد از چند سال كه رفتم تعويضش ك ...

همه کلاهبردار شدن ب خدا

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

رب بریز روش یکم بعد پاک کناکه سیاه نشد صلاست ولی ۹۸درصد بدله

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
رب ریختم سیاه نشد ممکنه ازاین رنگ ثابتا باشه که سیاه نشد،؟

وایتکس بریز اگه تغییر رنگ نداد طلاست یا ببر ی طلافروشی

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
وایتکس بریز اگه تغییر رنگ نداد طلاست یا ببر ی طلافروشی

وایتکسم ریختم سیاه نشد. میگم اگه طلا باشه . دخترم چندروزه گریه میکنه میگه عروس هلندی میخوام ولی من پول ندارم واسش بخرم شوهرمم گفت هرچی هست برو بندازش همونجا که بود یعنی خیلی کاره بدیه اگه طلاباشه بفروشم عروس هلندی بخرم؟

نه بابا😳😳🤕😵‍💫

جالبش اينجاست كه ما تو يه شهر نسبتا كوچيك زندگي ميكنيم و تقريبا همديگه رو ميشناسيم، آخرش طلافروشه گفت اينو قاطي طلاهاي ديگه بهم انداختن كه خودم متوجه نشدم اتفاقا چندسال قبل ترش هم يه انگشتر نقره جاي طلا به خواهرشوهرم داده بود كه چون فاكتورش گم شده بود زير بار نرفت اينم بگم كه طلافروشه هم آدم بدي نيست و همه تعريفش رو ميكنن اما نميدونم جريانش چي بود 

من كلا زياد اهل طلا پوشيدن نيستم اگه ميپوشيدم خودم از تغيير رنگش متوجه ميشدم 

2790
2778
2791
2779
2792