2777
2789
چی درد میگیره عزیزم قسمت واژن منظورتونه؟دردا از چند هفته طبیعیه؟من تازه رفتم ۳۴ هفته تکوناش و کش و ق ...

خواهرمن سرویکسش لبه مرز بود اخرا ۳۸ شده بود استراحت مطلق شد بله واژن دردمیگیره جوری که یه چیز میخواد بیاد بیرون! واَلله منم بارداری اولمه میتونی از خواهرم بپرسی فکرکنم @آرری۲ هست تونی نی سایت ولی بیادخونمون ازش میپرسم !کلا بچه خواهرم قدامی بود تا ۸ماه معلوم نبودتکوناش زیاد بعد۸ماه معلوم شد خواهرم میگفت ماه اخر چون سرش پایین بود با پاهاش به دنده های قفسه سینه ام میزد دردم میگرفت!همینا یادمه!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خواهرمن سرویکسش لبه مرز بود اخرا ۳۸ شده بود استراحت مطلق شد بله واژن دردمیگیره جوری که یه چیز میخواد ...

ممنونم عزیزم که اینقد مهربونی🌹🌸تو واژن درد ندارم فقط یه وقتایی احساس میکنم با دستش قلقلک میده و دنبال یه چیزی میگرده نمیدونم تصورات خنده داره یا مادر اولیه دیگه😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم عزیزم که اینقد مهربونی🌹🌸تو واژن درد ندارم فقط یه وقتایی احساس میکنم با دستش قلقلک میده و دن ...

یه مادر اولی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
والا تو سونوی هفته ۲۹ رفتم گفت سفالیکه الانم ضرباتشو تو پهلوهای سمت راست و چپم و همینطور گاهی وقتا پ ...

امیدت تا هفته ۳۲ به بعدباشه خواهرم اول سفالیک بود بعدبچه اش ۲۹هفته بریچ شد ۳۴ هفته دختره ی فسقلی دوباره سفالیک شد😐

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ممنونم عزیزم که اینقد مهربونی🌹🌸تو واژن درد ندارم فقط یه وقتایی احساس میکنم با دستش قلقلک میده و دن ...

توازمنم مهربون تری گلم❤😊

اون چیزا طبیعیه میگم عفونت نداری؟

والا تو سونوی هفته ۲۹ رفتم گفت سفالیکه الانم ضرباتشو تو پهلوهای سمت راست و چپم و همینطور گاهی وقتا پ ...

ببین واسه بعضی ها میچرخه واسه بعضی ها نه معلوم نمیکنه آره اگ بریچ باش سزارین ، ببین سنگینی سرشو حس نمیکنی زیر دنده هات ؟ پاهاش بالا باشه ب دنده ها لگد میزنه ، برای من بریچ بود لگداش به کمرم میخورد

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
ببین واسه بعضی ها میچرخه واسه بعضی ها نه معلوم نمیکنه آره اگ بریچ باش سزارین ، ببین سنگینی سرشو حس ن ...

خوش به حالت بریچ بوده واسه تو🥺

توازمنم مهربون تری گلم❤😊 اون چیزا طبیعیه میگم عفونت نداری؟

زنده باشی عزیزم،راستش فک کنم عفونت دارم یه کم دکترمم دارو برام نوشت،گرفتم ان شاالله شروع کنم ولی میدونم از عفونت نیست چون قبلشم داشتم بعدم این قلقلکا رو قشنگ وقتی حس میکنم که نی نی در حال حرکت و کش و قوسشم احساس میکنم،قلقلکا هم با زوره قشنگ معلومه داره فشاره میده ،نمیدونم از چیه؟

ببین واسه بعضی ها میچرخه واسه بعضی ها نه معلوم نمیکنه آره اگ بریچ باش سزارین ، ببین سنگینی سرشو حس ن ...

نه من بیشتر طرف راست شکمم حسش میکنم و ضرباتشم تو پهلوهام میخوره تو دنده هام خیلی حس نکردم احساس میکنم اگه سرشم پایینه کجه یعنی مستقیم روی واژن نیست 

خوش به حالت بریچ بوده واسه تو🥺

من طبیعی دوستنداشتم پسرمم دیگه نخواست مامانشو اذیت کنه تا اخرش نچرید😄، ان شاءالله بسلامتی زایمان میکنی هر کدوم از زایمانها سختی های خودشو داره چه طبیعی چه سزارین

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
نه من بیشتر طرف راست شکمم حسش میکنم و ضرباتشم تو پهلوهام میخوره تو دنده هام خیلی حس نکردم احساس میکن ...

ضربه هاش محکمه اگ آره احتمالا بریچ واس من به کمرم میزد بریچ بود

ضربه هاش محکمه اگ آره احتمالا بریچ واس من به کمرم میزد بریچ بود

آره عزیزم گاهی پهلوهام درد میگیره اگه بریج باشه ممکنه تا اخر بارداری دوباره بچرخه؟

نه من بیشتر طرف راست شکمم حسش میکنم و ضرباتشم تو پهلوهام میخوره تو دنده هام خیلی حس نکردم احساس میکن ...

چند ماهی بچه بزرگتر میشه میاد بالا تر 

آره عزیزم گاهی پهلوهام درد میگیره اگه بریج باشه ممکنه تا اخر بارداری دوباره بچرخه؟

آره اگه اشتباه نکنم تا 35هفته میتونه بچرخه بازم توگل بزن