یسریا اره منم پاک کردم ولی این کاربریم تازس تاپیکای بعضیارو حذف کردم زیر پستت بالا سه تا نقطه ...
سلام
۲ تا نکته ی خیلی مهم در مورد گزارش الکی زدن که شاید خیلی ها ندونن:
1️⃣ اگر استارتری درخواست گزارش کرد این گزارش زدن الکی می تونه باعث تعلیق کاربری هم شما و هم آن استارتر بشه❗️
2️⃣ اگر تاپیکی الکی گزارش بشه حتی به درخواست استارتر باعث میشه هم تاپیک های شما و هم تاپیک های استارتر که تا الان حذف کردین به طور خودکار بعد تعلیق هر ۲ نفر شما فعال بشن و برگردن❗️❗️❗️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
یسریا اره منم پاک کردم ولی این کاربریم تازس تاپیکای بعضیارو حذف کردم زیر پستت بالا سه تا نقطه ...
اگر تاپیک پست نداشته باشه یا فقط پست های خود استارتر باشه ⬅️ خودش می تونه بزنه روی سه نقطه زیر تاپیک و حذفش کنه.
بقیه ی تاپیک ها رو باید لینکش رو بگذاره تاپیک نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ ایشون حذف می کنن.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالامنم هی میخونم میگم شایدسایت قانون حذفش فرق کرده😂😂
😄😄😄
درست کردن عکس رو این قدر طولش دادن.
فکر نکنم به این زودی حذف تاپیک اختیاری بشه.
🟠🔴🟠🔴 اگر تاپیک پست نداشته باشه یا فقط پست های خود استارتر باشه ⬅️ خودش می تونه بزنه روی سه نقطه زیر تاپیک و حذفش کنه.
بقیه ی تاپیک ها رو باید لینکش رو بگذاره تاپیک نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ ایشون حذف می کنن.
سلام میدونم اما ایشون گفتن همش نی نی یار فقط تاپیک های که محتوای محرمانه داره حذف میکنن
نه محرمانه هم نباشه حذف می کنن. دیدم حذف می کنن.
حالا بعضی وقت ها ان جوری میگن.
بعضی تاپیکا زیر تاپیکتون یه سه نقطس روش بزنی گزینش حذفه نداشت نمیشه من اینجوری بجز یکی بقیرو پاک کردم
'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡"احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه