2777
2789
عنوان

مارمولک سبب خیر شد یا شر 🦎😭

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارمولک حتی اگه ترسناک باشه واقعا کاری باهات نداره یه گوشه منتظر حشره هاست، تو رو ببینه فرار میکنه سمتت نمیاد، راحت زندگیتو بکن ، من یدونه مارمولک تو اشپزخونمه چندروز یبار میبینمش، البته تا منو میبینه سریع درمیره

آخه این کجا رفت میترسم وقتی خوابم بیاد تو لباسام 😭

منم اون روز یکی اومد تو پذیرایی مون تا رفتم تو آشپزخونه و اومدم دیدم نیستش هر جا گشتم نبودش از ترسش تا صبح خوایم نبرد کل خونه رو هم با هزار استرس که الان میپره تو بغلم گشتم ولی نبوود 

مارمولک حتی اگه ترسناک باشه واقعا کاری باهات نداره یه گوشه منتظر حشره هاست، تو رو ببینه فرار میکنه س ...

😱 باور کن هر چی بهم میگن فایده نداره یه مدت عکس مارمولک تو اینترنت می‌دیدم دستم میزاشتم روش ترسم بریزه فایده نداره طول می‌کشه تا درست شم اینقدر میترسم که فشارم افتاد و سردرد گرفتم از خودم بدم میاد اینقدر ترسوام جالب اینه میخوام بوکسور شم🙂👀

🤍
😱 باور کن هر چی بهم میگن فایده نداره یه مدت عکس مارمولک تو اینترنت می‌دیدم دستم میزاشتم روش ترسم بر ...

خب طبیعیه. بهش فوبیا داری من نسبت ب سوسک اینطورم.امشب و راحت بخواب کاریت نداره فردا یه فکری براش بکن