2777
2789
خب پس تنبلی نداری که چطور میگی تنبلی داری؟

والا ۴ سال پیش لک بینی داشتم رفتم دکتر گفت تنبلی داری

قبل اقدامم گفت تنبلی داری فکر نکن به این زودیا باردار میشی

دیگه دارو داد بهم که هر ماه با دارو فولیکولای خوب دارم اما خیلی پریشونم خیلی ناراحتم موقع اقدام شب تا صبح خواب چرت و پرت میبینم از بس حالم بده

نمیدونم چیکار کنم

والا ۴ سال پیش لک بینی داشتم رفتم دکتر گفت تنبلی داری قبل اقدامم گفت تنبلی داری فکر نکن به این زودی ...

استرس نداشته باش اصلا وقتی میری اقدام اصلا به اقدام فک نکن از رابطت لذت ببر اصلا فکرت و درگیرش نکن تا بشه

💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باش اصلا وقتی میری اقدام اصلا به اقدام فک نکن از رابطت لذت ببر اصلا فکرت و درگیرش نکن ت ...

اینو یادم رفت بگم دکترم گفت این ماه نشی باید iui کنی

مردم و زنده شدم همش فکر میکنم مشکلم خیلی خاصه و باردار نمیشم،بعد ۶ ماه اقدام گفت iui

😞😞😞😞😞

ایشالله باردار شی .منم ممکنه ۱۵پریود شم.بنظرت بی بی بزنم؟یه دور رفتم دستشویی الان ویریم نخوردم دوبار ...

به نظر من صبر کن غلظتش زیاد شه

بی بی زدی خبرشو بده😍

الهی شکر واسه من خیلی دعا کن❤️💔

عزیزم به نظر من شما دکترتو عوض کن.این همه انرژی منفی مانع بارداریت میشه.وقتی همه جیزت اوکیه و سالم تنها چیزی که مانع بارداریته افکار منفیته.استرس باعث ترشح به هورمونی تو بدن میشه که خودش مانع بارداری میشه.