2789
لباس چ رنگی بود ؟طرحش چی بود؟ 

یکدست بود مثل لباس نیرو انتظامی ولی رنگش مشخص نبود عکس سیاه و سفید بود .خودم‌حدس میزنم گ پ ه یعنی گروهان پدافند هوایی😆

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نیروه هوایی لباسشون ابی و سرمه ایه 

شاید نیرو هوایی باشه ، رنگش مشخص نبود ولی مثل لباس سپاه و ارتش خال خالی نداشت 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نیروه هوایی لباسشون ابی و سرمه ایه 

ببخشید یه سوال دیگه، تحصیلات تو سربازی تاثیر داره مثلا سربازی که ارشد داره با سربازی دیپلمه تو یه سطحن؟

ببخشید یه سوال دیگه، تحصیلات تو سربازی تاثیر داره مثلا سربازی که ارشد داره با سربازی دیپلمه تو یه سط ...

نه اونی که ارشد داره احتمالا کارای اداری اینا بسپارن بهش کلا واسشون آسون میگیرن اما دیپلم کارش سخته

نه اونی که ارشد داره احتمالا کارای اداری اینا بسپارن بهش کلا واسشون آسون میگیرن اما دیپلم کارش سخته

ممنون

ببخشید یه سوال دیگه، تحصیلات تو سربازی تاثیر داره مثلا سربازی که ارشد داره با سربازی دیپلمه تو یه سط ...

ن فرق بینشون هست 

کسی ک تحصیلات بالایی داشته باشه درجه بالایی میگیره و حقوقش هم بالاتره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578

ن فرق بینشون هست  کسی ک تحصیلات بالایی داشته باشه درجه بالایی میگیره و حقوقش هم بالاتره

ممنونم 

لباس نیروهوایی مثل سپاهه فقط رنگش ابی 

نه این طوری نبود، بازم ممنون

عکسشو فرستادم براتون

نزسا رو میدونم اما نزاسا رو ندیده بودم. الان سرچ کردم هر دوشون این معنی رو میده: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!