2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله عزیزدلم  یکم بهتر شدم‌رفتم‌خونه رو سروسامون دادم اما قلبم شکسته

ببین سعی کن از هیچکس توقع نداشته باشی حتی شوهرت چون خودت اذیت میشی...پاشو خودت دست بزار رو زانوت یا علی بگو تو دنیا هیچکس بجز خودت بدردت نمیخوره منم همه اینروزا رو تجربه کردم .خیلی اشتباه میکردم واسه مسائل پیش پا افتاده غصه میخوردم الان افسرده شدم اضطراب دارم .الان دیگه فقط دارم بخودم‌میرسم .ک حالم خوب بشه

ببین سعی کن از هیچکس توقع نداشته باشی حتی شوهرت چون خودت اذیت میشی...پاشو خودت دست بزار رو زانوت یا ...

حرفت رو قبول دارم 

اما وقتی روز تا شب کار میکنم اما به چشم نمیاد تاره زبون یک متر درازه ایراد میگیره منم اعصابم نمیکشه 

انتطار  همه چیزو خراب می‌کنه  آدم از هیچکس جز خودش نباید انتظار داشت  وگرنه همه آدم ...

امروز حال انقدر بد بود نمیتونستم تکون بخورم 

خیلی دلم شکست که کسی نیومد ببینه حالم چطوره 

گریه م گرفت گفتم نکنه من انقدر بدم که ،،،

حرفت رو قبول دارم  اما وقتی روز تا شب کار میکنم اما به چشم نمیاد تاره زبون یک متر درازه ایراد ...

دقیقا مثل منی 

من دیگه خیلی کارنمیکنم فقط ب خودم میرسم  تصمیم گرفتم خونه تکونی عید هر سال بگم کارگر بیاره 

میشه بگین چجوری به خودتون میرسین؟

بیشتر تغذیه.من رژیم سالم خوری گرفتم که زودتر حالم خوب بشه یعنی کلا قند و شکر حذف کردم بجای روغن مغازه ای تو آشپزی از روغن حیوانی استفاده میکنم.روزی دوقاشق روغن زیتون میخورم صبح ناشتا و آخر شب هم دوسین میخورم.میان وعده روزی ۱۴عدد بادام درختی و ۲۱ مویز .روزی چندتا سیب فکر کنم نیم کیلو باشه چون بدنمو پاکسازی میکنه.سبزیجات تازه هرروز استفاده میکنم.بعد شیر محلی با خرما یا عسل مخلوط میکنم کلا خوراکیهای مغازه ای حذف کردم.بجاش انجیر خشک و قیسی و ...میخورم.صبحانه هم روزیکه قراره تخم مرغ بخورم بیشتر وقتا آبپز میکنم بجای مربا هم تخممرغ باعسل... .ارده و شیره حتما هفته ای دوبار .روزی ۸لیوان آب...اینا تغدیه حالا پوست:روغن آرگان اصل خریدم بعد حمام بجای مرطوب کننده استفاده میکنم.و همینطور برای موهام موقعی ک نم داره...چندروز پیش رفتم حجامت عام انجام دادم خیلی عالیه هم استرس رو کم میکنه هم پوست روشن میشه و بدن پاکسازی میشه تصمیم گرفتم پاییز هم انجام بدم.ماسک شیمیایی اصلا نمیزنم بجاش سفیده تخم مرغ یا سدر و ماست میزنم پوستم و بجای کرم پودر از ضدآفتاب استفاده میکنم.هرروز هم پیاده روی میکنم .فعلا تو خونه خودم ورزش میکنم از اول مهر ک بچه هام میرن مدرسه میخام برم باشگاه..خیلی روحیه ام بهتر شده .

کلا به خاطر بچه هام هم ک شده سعی میکنم شاد باشم چون  به من احتیاج دارن چون وقتی مریض بودم دوتاشون لاغر شدن همش ناراحت بودن کوچیکه هرروز گریه میکرد.راستی کتاب هم تازه میخام شروع کنم بخونم یک دفتر سیمی هم واسه خودم خریدم ک داخلش بنویسم.چون با نوشتن آروم میشم