2777
2789
عنوان

خانوما از مردان تا میتونید بکنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 32 پست

کار درست الان اینه که بیخیال دنیا فقط دنبال استقلال و کسب درامد و ریلکس کردن و خوشگذرونی باشی 

اگر گفت طلاق نمیدم بگو به درک برام مهم نیست اسمت بمونه تو شناسنامه ام ولی منم همه جا رسوات میکنم آبروت رو میبرم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوشبحالت ..کاش منم ی روز برگردم خونه بابام .. اصلن دلم میخواد این زندگی بره روهوا ...خیلی سخت میگذر ...

اشتباه نکن بهترین پدرومادرم ک باشن خدایی  نکرده طلاق بگیری برگردی دیگه رفتارشون عوض میشه پاتوبذاری بیرون هزارتابهت انگ میزنن ، توهرمناسبتی بایدپذیرایی زن وشوهرای فامیلم بکنی وجلوی اوناخاروخفیف شی واونابادیدن توبیشترب زندگیشون ذوق کنن وموردترحم همه قرارمیگیری 

Dunyada olumden baskasi yalan
خیلی منو ترسوندی.  همسرم گاهی میگه دنگ به نامت بزنم من احمق میگم نه. البته اونم  پولاش تو ...

من سی ساله متاهلم شوهرمم ادم خوبی هست و ازش راضی هستم ولی راستش هیچوقت نباید صد در صد اطمینان کرد پس به نام خودت بزن حتما 

خیلی منو ترسوندی.  همسرم گاهی میگه دنگ به نامت بزنم من احمق میگم نه. البته اونم  پولاش تو ...

بذار بزنه دوست عزیز

پدربزرگ من هرچی به مادربزرگم اصرار کرد بذار خونه بزنم به نامت ایشون گفتن نه بابا ما بچه هامون خیلی خوبن توام نباشی هوامو دارن

متاسفانه عموهام بعضیاشون خیلی نامردی کردن خونش از دست رفت

من سی ساله متاهلم شوهرمم ادم خوبی هست و ازش راضی هستم ولی راستش هیچوقت نباید صد در صد اطمینان کرد پس ...

عزیزم صلح عمری رو محضری انجام بدین حتما اگه ندادین 

البته اگه اسمشو درست گفته باشم

اشتباه نکن بهترین پدرومادرم ک باشن خدایی  نکرده طلاق بگیری برگردی دیگه رفتارشون عوض میشه پاتوبذ ...

ن 🥲اینجوری نیستن ..من چند سال پیشم خواستم جدا بشم 

نزدیک ۱ سال خونه بابام بودم ..مامانم دلش نمیخواست برگردم گفت بیا شر از سرت بنداز بره بدرد نمیخوره ..ولی دلم سوخت برا پسرم برگشتم ..کلن بابام تو این فازا نیست آرومه خیلی الانم با وجود اینکه من متاهلم میاد سر میزنه پول بهم میده..مامانمم همینجور ببینه کسی بام بد رفتار کنه نمیزاره بمونم 

همیشه هم میگه اگه خسته شدی برگرد ...الان پسرم ۱۳ تموم کرده وارد چهارده شده ...تازه از،شانس گندم طرف باباشه 

ینی میگم خدایا ی کاری کن تموم ش بره ..

پدر مادرم تنهان ی خواهر مجرد دارم میره دانشگاه

بقیه رفتن سر زندگیاشون ...البته سنشونم بالاس 

پدرم ۸۰ هست 

مادرم ۶۸ نزدیک ۷۰ هست دیگه 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
شما انگار خیلی ساله ازدواج کردی دیگه همسرتون کامل شناختی من یک سال و نیم اونقدر شناخت نداشتم

نه ما هم سه ساله.

البته قبلش ده سال همکار بودیم.

ایشالا مشکلت حل شه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خوشبحالت ..کاش منم ی روز برگردم خونه بابام .. اصلن دلم میخواد این زندگی بره روهوا ...خیلی سخت میگذر ...

مگه زندگیت چطوره😢

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
ن 🥲اینجوری نیستن ..من چند سال پیشم خواستم جدا بشم  نزدیک ۱ سال خونه بابام بودم ..مامانم دلش ن ...

خداحفظشون کنه ولی بازم بدون زندگی بعدطلاق سخته خودم تجربشوداشتم امااونقدرک حال دلم توخونه اون عوضی بدبودباوجودسختیاواذیتای خونوادم بازم خداروشکرمیکردم ک ازاون آشغال جونمونجات دادم ولی حرف دروهمسایه ونگاههای زن وشوهرای فامیل واقعااذیت کنندس.اگه شوهرت معتاده و دست بزن داره وبهت خرجی نمیده بهت حق میدم جداشی ولی درغیراین صورت بازم خوب فکراتوبکن❤️

Dunyada olumden baskasi yalan
عزیزم صلح عمری رو محضری انجام بدین حتما اگه ندادین  البته اگه اسمشو درست گفته باشم

دیگه لازم نیست چون در ی فرصت مناسب همه چیز رو به نام خودم کرد منم میخوام تا سن قانونی بچه ها برسه به نام شون کنم و فقط ی ماشین و خونه رو به نام خودم بذارم 

مگه زندگیت چطوره😢

ن کارت بهم میده نه پول درست حسابی ..برا خونه خرج میکنه ولی من بگم ی روسری بخرم جونم در میاد تا بده 

طرف خانواده خودش خرج میکنه ولی سمت خانواده من نه 

خوب دیگه کار میکنه پول مال خودشه هر جا دوست داره خرج میکنه ...چند سال پیش بردمش دادگاه ..گفتم باید ی مبلغی تعین کنه ماهانه بهم بده ...اولش میداد ..ولی الان نه 

منم رفتم دوتا قرعه کشی گذاشتم ..پول یارانه و یکم ازخودش میگیریم قسط میدم ...حاظر نیست هیچی بنامم بزنه تازه پرو پرو دنبال بچه دومم بود ...کلن منم راه گذاشتم براش 

گفتم زا طلاق بده توافقی یا بچه نمیخام ..کلن قید بچه روزد 

عین کنه چسبیده...کلن آدم سنتی هم هست ..فقط من کج برم این تو دهن مردم نگا میکنه ببینه چیزی پشت سر ما نگن 

ن رفیق ن دوست ..ن کلاسی چیزی هیچ..میگه برا چیته 

آرزومه جدایی ...البته من اویل ازدواج درخواست طلاق دادم 

ولی نمیدونستم باردارم ..نمیشد سقط،کنم ..مجبور شدم دیگه بسازم ..فکر میکردم بچه بیاد درست میشه ..ولی نشد 

الان پسرم وارد ۱۴ شده ..دیگه منتظرم خودش بره درخواست جدایی بده ..خیلی خستم ..خیلی 

بعضی خانما رو میبینم حساب کتاب زندگی دستشونه یا خرج میکنن میگم خوشبحالشون...باور میکنی من الان یکساله فرش خونمو نشستم چون میگه فعلن پول ندارم ...الکی 

الانم خودم پول جم کردم واس عمل بینیم .گفتم قبل عمل خونه تکونی کنم تموم ش ..برگشته داد بیداد که من ندارم من کسی خونم نمیاد ولش کن فرشو ..ولی داره 

ببین من حتی میخام ی پرده واس خونه بخرم باید ببینم اجازه میده یا نه‌...بعضی خانما واقعن شوهر خوبی دارن قدر نمیدونن

اگه جا من باشن خود کشی میکنن...خیلی سخته

خداحفظشون کنه ولی بازم بدون زندگی بعدطلاق سخته خودم تجربشوداشتم امااونقدرک حال دلم توخونه اون عوضی ب ...

برا هرکسی متفاوته ...دختر فامیل مادرم بعد ۱۵ سال زندگی جدا شد .نمیدونی چقدر خوشحال بود...خدایی پدر مادرشم آدمای خوبی بودن ..البته خوش بعدها رفت سر کار کلن مشغول شد 

الانم ازدواج کرده دوتا بچه داره ..زنی ک افسرده بود الان تبدیل ب آدم شاد شده ..البته از ازدواج قبلم ی دختر داشت ولی دیگه سختش بود کلن از اون زندگی اومد بیرون ..

گاهی وقتی طلاق نعمته ...معمولن اویل طلاق یکم سخت هست که اونم طبیعی هست همه اون حس تجربه میکنن ولی دیگه میگذره عادت میشه....خدا اگه میخواست طلاق حروم میکرد 

ولی راه چاره گذاشته ..دیگه وقتی طرف مقابل درست بشو نیست آخرین راه جداییه