ن کارت بهم میده نه پول درست حسابی ..برا خونه خرج میکنه ولی من بگم ی روسری بخرم جونم در میاد تا بده
طرف خانواده خودش خرج میکنه ولی سمت خانواده من نه
خوب دیگه کار میکنه پول مال خودشه هر جا دوست داره خرج میکنه ...چند سال پیش بردمش دادگاه ..گفتم باید ی مبلغی تعین کنه ماهانه بهم بده ...اولش میداد ..ولی الان نه
منم رفتم دوتا قرعه کشی گذاشتم ..پول یارانه و یکم ازخودش میگیریم قسط میدم ...حاظر نیست هیچی بنامم بزنه تازه پرو پرو دنبال بچه دومم بود ...کلن منم راه گذاشتم براش
گفتم زا طلاق بده توافقی یا بچه نمیخام ..کلن قید بچه روزد
عین کنه چسبیده...کلن آدم سنتی هم هست ..فقط من کج برم این تو دهن مردم نگا میکنه ببینه چیزی پشت سر ما نگن
ن رفیق ن دوست ..ن کلاسی چیزی هیچ..میگه برا چیته
آرزومه جدایی ...البته من اویل ازدواج درخواست طلاق دادم
ولی نمیدونستم باردارم ..نمیشد سقط،کنم ..مجبور شدم دیگه بسازم ..فکر میکردم بچه بیاد درست میشه ..ولی نشد
الان پسرم وارد ۱۴ شده ..دیگه منتظرم خودش بره درخواست جدایی بده ..خیلی خستم ..خیلی
بعضی خانما رو میبینم حساب کتاب زندگی دستشونه یا خرج میکنن میگم خوشبحالشون...باور میکنی من الان یکساله فرش خونمو نشستم چون میگه فعلن پول ندارم ...الکی
الانم خودم پول جم کردم واس عمل بینیم .گفتم قبل عمل خونه تکونی کنم تموم ش ..برگشته داد بیداد که من ندارم من کسی خونم نمیاد ولش کن فرشو ..ولی داره
ببین من حتی میخام ی پرده واس خونه بخرم باید ببینم اجازه میده یا نه...بعضی خانما واقعن شوهر خوبی دارن قدر نمیدونن
اگه جا من باشن خود کشی میکنن...خیلی سخته