2777
2789
من هیچوقت تو قلم چی 6500 به بالا نشدم ماز رو هم یه بار دوازده هزار شدم خودمو کشتم😂 کلی محدوده ی 90 ...

مرسییی ممنون از راهنماییهات💓

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال کنکور دارم پزشکی قبول شدم رتبمم بدی نیومد.من دهم یازدهم قلم چی میدادم ولی دوازدهم ماز و دور ...

ببخشید میشه ایدی تلگرامی جایی بدید چند تا سوال دارم ازتون میخوام برم تجربی هیچی نمیدونم نمیدونم چیکار کنم و میخوام پزشکی یا پرستاری بیارم ققط ایدی تلگرام روبیکا جایی بدید باهاتون صحبت کنم

سلام یه سوال داشتم من مدرسه آزمون میدم بعداین هفته نمیتونم حضوری برم الان اگردفترچم روصادرکنن به مدرسه ولی مدرسه هم اطلاع نداده باشم درباره اینکه این هفته نمیام میتونم آنلاین بزنم قلمچی رو یاحتمابایدبگم که برام دفترچه نزنن؟ 

قلمچی خیلی موسسه بی برنامه ایه.

موقع ثبت نام هر روز بهت زنگ میزنن و پیگیری می کنن.. ولی وقتی نیازه اصلا پاسخگو نیستن! پشتیبان هاشون هم هیچ کار خاصی انجام نمیدن صرفا تماس میگیرن و میگن فلان درس رو بیشتر بخون! در کل از عملکرد قلمچی راضی نبودم.. توی حوزه هم بعضی ها واضح تقلب میکردن و حتی با هم آزمون میدادن ولی پشتیبان ها و مراقب های آزمون اصلا براشون مهم نبود..

ماز خیلی از قلمچی بهتره به نظرم:) 

قلمچی خیلی موسسه بی برنامه ایه.موقع ثبت نام هر روز بهت زنگ میزنن و پیگیری می کنن.. ولی وقتی نیازه اص ...

پشتیبان های قلمچی برای اینکه تعداد شرکت کننده هاشون بالا باشه به جای کسایی که غایب بودن شانسی چند تا سوال جواب میدن که صرفا حضور بخورن تو آزمون!!