2821
2789
خدا حفظش کنه عزیزم خداروشکر  امپول و داروتون چی بود

من شیش ماه تحت نظر بود بخاطر تنبلی و پلی کیستیک همین که پریود منظم شد دفعه اول دکتر ۱۰تاکلموفین و۶تا اچ م جی داد با ویتامین زینک و الکارنتین که اون ماه جواب نگرفتم بزور شوهرم و راضی کردم این دفعه دکتر تو پریود سونو واژینال کرد وقرص لتروزول و ۷تا امپول سینال داد به شوهرم زینک پلاس و اسپریژن داد که جواب گرفتم دکتر گفت اگه این ماه باردارنشی شوهرم باید آزمایش بده خودمم عکس رنگی بگیرم 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

چرا قرص خوردی اخه نمیدونستی نباید قرص خورد؟ سنی نداری وقتم داری درست میشه 

نه واسه جلوگیری خوردم الان پشیمون شدم به هرکی میرسم میگم نخورین 😁

قوربونت برم برام دعا کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده کن گلم چون میگی تنبلی داری یکسال هم که اقدام بودی  ولی زیر نظر دکتر سرخود نخوری ها&nbs ...

خداروشکر خوبه پس بازم امیدوار باش عزیزم حتما استرس داری که نشده 

هیع عزیزم برام دعا کن گلم 

انشاالله به همین زودی باردار میشی عزیزم ،❤️

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

خداروشکر خوبه پس بازم امیدوار باش عزیزم حتما استرس داری که نشده 

نه استرس زیاد ندارم 

شوهرم کم تحرکه داره دارو میخوره تازه این ماه فهمیدیم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

انشاالله به همین زودی باردار میشی عزیزم ،❤️

قربونت برم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

قربونت برم 

فدات آبجی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792